Συγκλονίζει μία νεαρή νηπιαγωγός, περιγράφοντας την εμπειρία της από τη στιγμή που διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό.

Η νηπιαγωγός τόνισε πως «νιώθεις να σε κρατάνε κάτω από το νερό και παλεύεις να ανέβεις», ενώ έκανε λόγο για βασανιστική αίσθηση ασφυξία.

«Και τώρα το νιώθω, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο, δηλαδή μέσα στο λεπτό μπορεί να πάρω μια αναπνοή» αναφέρει η νεαρή νηπιαγωγός.

Έχω έντονη δύσπνοια και κόπωση

«Στις 14 του μήνα βγήκα θετική. Από αύριο λογικά πρέπει να κάνω το τεστ. Τώρα τελευταία έχω δύσπνοια, όσο πέρναγαν τα υπόλοιπα άρχισε πολύ ξαφνικά η δύσπνοια να γίνεται πιο έντονη… Είχα κόπωση, όλα τα κόκαλα σου να πονάνε» σχολίασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Με τη δύσπνοια τρόμαξα αρκετά. Με έπιανε μια – δύο φορές τις πρώτες μέρες μετά συνεχόμενες. Είμαι στο τέλος της καραντίνας, δεν είναι τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες μέρες, τώρα μού έχει μείνει απλά μια δύσπνοια, και λίγο η όσφρηση δεν έχει επανέλθει πλήρως. Έκανα ακτινογραφία και αιματολογικές, πρέπει να κάνω επαναληπτικό τεστ και για να επιστρέψω» εξήγησε.

Περίμενα πως θα το περάσω πιο ήπια

«Πίστευα στον κοροναϊό, αλλά δεν καπνίζω, είμαι νέα, περίμενα ότι θα το περάσω λίγο πιο ήπια σαν απλή γρίπη. Πίστευα στον ιό, αλλά επειδή είμαι νέα και δεν έχω άλλο νόσημα δεν είχα αγχωθεί τόσο, έλεγα ‘’θα περάσει εντάξει’’»  εξήγησε η Ελευθερία.

Η κοπέλα δήλωσε ότι και ο σύντροφος της είναι θετικός. «Τις πρώτες μέρες ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί… Τώρα που εμφάνισε κι αυτός συμπτώματα είμαστε πιο ελαστικοί. Το παίρνει ελαφρά, λίγο βήχα και πολύ πονοκέφαλο τις πρώτες μέρες», ανέφερε σχετικά με το πώς κινούνται μέσα στο σπίτι, καθώς βρίσκονται και οι δύο σε καραντίνα.

«Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είναι πολύ δυσάρεστο δεν αξίζει να το περάσουν» ήταν το μήνυμα – προειδοποίηση στους συνομηλίκους της, αλλά και σε όλους μας.