Ακόμα ένα διάσημο «θύμα» προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν νοσήσει με κοροναϊό. Ο λόγος αυτή τη φορά για την Κλόε Καρντάσιαν.

Συγκεκριμένα η Κλόε Καρντάσιαν ανακοίνωσε ότι βρέθηκε Θετική στον κοροναϊό ενώ η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί για συμπτώματά της με τον κόσμο, μέσα από ένα επεισόδιο της σειράς «Keeping Up With The Kardashians».

 

 

Αναφέροντας λεπτομερώς τα συμπτώματά της, η τηλεστάρ είπε ότι υπέφερε με εμετό, ζαλάδες, κρυάδες και εξάψεις, πριν επιβεβαιωθούν, τελικά, οι φόβοι της, έπειτα από το τεστ στο οποίο υπεβλήθη.

Η αδελφή της, Κιμ, είπε ότι όλη η οικογένεια περίμενε νευρικά να ακούσει αν η Κλόε είχε «κολλήσει» με κορoναϊο.

«Είμαστε τρομαγμένοι… κι εκείνη φοβάται και είναι νευρική» ανέφερε η Κιμ, ο σύζυγος της οποίας, Κάνιε Γουέστ, είχε προσβληθεί επίσης από τον ιό.

Την ίδια ανησυχία εξέφρασε και η μητέρα της οικογένειας, Κρις Τζένερ, τονίζοντας πως αναζητούσε γιατρό για να κάνει το τεστ η κόρη της.

 

«Μόλις ανακάλυψα ότι έχω κοροναϊό», είπε, τελικά, μπροστά στην κάμερα η Κλόε όταν έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ. «Έχω απομονωθεί στο δωμάτιό μου. Θα είμαι μια χαρά, αλλά πέρασα πολύ άσχημα για δύο μέρες».

Και συνέχισε: «Υποφέρω, γενικά, από ημικρανίες, αλλά αυτός ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος που εχω ζήσει. Δεν θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας, το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα».