Το να έχεις έναν γνωστό, ή κοντινό σου άνθρωπο που να δίνει τις καλύτερες συμβουλές είναι πολύ σημαντικό. Αυτά τα 4 ζώδια πάντως δίνουν τις καλύτερες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μπορεί στην δική της ζωή να τα κάνει… μπάχαλο συχνά-πυκνά και να παθαίνει κάποιες υστερίες, ωστόσο όταν χρειαστεί να δώσει συμβουλές στους άλλους τότε γίνεται «γκουρού».

Είναι ένα άτομο που παρατηρεί τα πάντα και μπορεί να διακρίνει κάθε λεπτομέρεια. Αναλύει μια κατάσταση όπως κανένας άλλος και να καταστρώσει επιτυχημένες στρατηγικές.

Επίσης, θα σε βοηθήσει με κάθε τρόπο, ώστε τα πράγματα να πάνε όπως θέλεις. Το μυαλό της στροφάρει και θεωρείται ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει καλύτερο άτομο για να σε συμβουλεύσει, κυρίως για θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις! Η σοφία του Ζυγού «κρύβεται» στο γεγονός ότι μπορεί να δει και τις δυο όψεις σε ένα νόμισμα.

Έχει μέσα του το αίσθημα της δικαιοσύνης και της ισότητας, οπότε θα σε κατευθύνει σωστά. Αν έχεις την οποιαδήποτε διαμάχη με κάποιο άλλο άτομο, ο Ζυγός μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πώς να την λύσεις και στο πώς να τα ξαναβρείτε.

Γεννημένος δικηγόρος είναι άλλωστε! Αν επιδιώκεις την αρμονία και την ισορροπία στην ζωή σου, τότε βρήκες το κατάλληλο άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό,τι δεν βλέπει κανείς άλλος, θα το δει μόνο ένας Σκορπιός. Το ένστικτό του δεν τον ξεγελά ποτέ. Επίσης έχει τις ικανότητες ενός… πράκτορα του FBI. Βλέπει πίσω από την εικόνα.

Δε μένει στο δέντρο, αλλά βλέπει το δάσος. Ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα σε χρόνο dt και δεν υπάρχει περίπτωση να προδώσει το όποιο μυστικό σου. Είναι… «τάφος». Ο Σκορπιός θα σε ακούσει και θα προσπαθήσει να σε συμβουλεύσει σωστά και πάντα προς όφελός σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν μιλάμε για «σοφία» και «εμπειρία», τότε αυτόματα το μυαλό μας πάει στον Αιγόκερω, κάτι σαν τον σοφό γέροντα της φυλής.

Παρότι διακρίνεται από αυστηρότητα, συχνά οι συμβουλές του είναι οι πιο σωστές, καθώς η ζωή του είναι πλούσια σε «παθήματα-μαθήματα» και έχει αποκτήσει μπόλικη εμπειρία.

Ό,τι σου πει, κράτα το, όχι μόνο για θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, αλλά γενικά σε αποφάσεις και ενέργειες που πρόκειται να προβείς, γιατί διατηρεί την αντικειμενικότητά του και βλέπει τα πάντα κάτω από το πρίσμα της λογικής.