Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρω1νό έδωσε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πράγματα για την προσωπική της ζωή στην οποία είναι πολύ καλά.

«Είναι 11 χρόνια μικρότερος»

 

«Είμαι πολύ καλά. Δεν είμαι μόνη, ένα χρόνο σίγουρα. Δεν τον σκέφτομαι τον γάμο. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Είναι 11 χρόνια μικρότερος. Είναι 28 χρονών. Αφενός το έκρινα εγώ στους γύρω μου όταν το έβλεπα. Είχα προκατάληψη για αυτό το πράγμα. Θεωρούσα ότι είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. Στην πράξη δεν το βιώνω. Δεν βιώνω χάσμα. Ούτε στην συμπεριφορά, ούτε στην ασφάλεια που αισθάνομαι. Ενώ μπορεί με συνομήλικούς μου ή με μεγαλύτερους μου να βίωνα χάσμα. Και τελικά δεν είναι ηλικιακό… ξεκάθαρα!», αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού.

 

Φοιτήτρια στο 3ο έτος του Ελληνικού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο είναι η Ελισάβετ Σπανού η οποία χαίρεται πολύ για αυτό.

«Δεν είμαι ιδιαιτέρως παιδί της νύχτας, παρόλο που έχω δουλέψει νύχτα 20 χρόνια στην ζωή μου. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις καθόλου. Αν δεν θέλω να σου μιλήσω, δεν σου μιλάω. Άμα δεν έχω όρεξη να βγω σε ένα κάλεσμα για φαγητό, δεν θα το κάνω επειδή πρέπει», δήλωσε στο Πρω1νό η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού.