Στις ρομαντικές ταινίες του Χόλιγουντ, οι τίτλοι τέλους πέφτουν όταν οι πρωταγωνιστές καταφέρνουν επιτέλους να είναι μαζί, χωρίς ωστόσο ποτέ κανείς να μας λέει τι έγινε μετά. Κανείς μέχρι σήμερα, καθώς ο Χιού Γκραντ, αποφάσισε να μιλήσει για την τύχη ενός από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά love story.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διάσημος βρετανός ηθοποιός, με αφορμή τη νέα σειρά «The Undoing», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Νικόλ Κίντμαν, ο Χιού Γκραντ εξέφρασε τη δική του άποψη για την πορεία της σχέσης του ζευγαριού της ταινίας «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ».

 

Στην ταινία του 1999, οι χαρακτήρες που ερμηνεύουν ο Χιού Γκραντ και η Τζούλια Ρόμερτς περνάνε δια πυρός και σιδήρου, πριν καταφέρουν να είναι στο τέλος μαζί, συγκινώντας εκατομμύρια θεατών στον κόσμο και κερδίζοντας μία θέση στις πιο εμπορικές και δημοφιλείς ρομεντί όλων των εποχών.

Όταν ο Χιού Γκραντ κλήθηκε ωστόσο να απαντήσει για το μέλλον της ιστορίας, γκρέμισε με τη μια το όνειρο χωρίς να αφήσει ίχνος ελπίδας.

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ήρωές μου απ’ αυτές τις ρομαντικές κομεντί έζησαν την καταστροφή. Γιατί αυτές οι ταινίες είναι γεμάτες ψέματα,» λέει ο ηθοποιός.

«Είμαι σίγουρος ότι ο ήρωάς μου από το «Notting Hill» κι η ηρωίδα της Τζούλια Ρόμπερτς έζησαν το πιο άσχημο διαζύγιο που μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβους, χαιρέκακους δικηγόρους.»