Με εξώδικο απάντησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Μάρκος Σεφερλής.

Ειδικότερα εξήγησε πως μετά τις δηλώσεις από τον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη, ο οποίος είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή για την τελευταία του ταινία, η εκπομπή δέχτηκε εξώδικο από τον Μάρκο Σεφερλή, μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Σαρρή.

Η απάντηση μάλιστα, του Μάρκου Σεφερλή στα όσα είπε ο Μάνος Καμπίτης στην εκπομπή είναι η εξής:

 

«Στις 24/10/2020 και στο πλαίσιο της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό σας, έδωσε συνέντευξη ο Εμμανουήλ Καμπίτης, ο οποίος ανέπτυξε πλήθος δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών σε βάρους μου σε σχέση με τη συνεργασία μας στο πλαίσιο της ταινίας “Χαλβάη 5-0”.

Ειδικότερα ο ως άνω ισχυρίστηκε δήθεν ότι… τον έριξα, του χρωστάω χρήματα, ότι απέφευγα να υπογράψει η κοινοπραξία σύμβαση μαζί του, ότι προσπαθούσε να με βρει και δεν φαινόμουν πουθενά, ότι εγώ και οι συνεργάτες μου κάνουμε σούσουρο προς το πρόσωπό του, ενώ καταλήγοντας μίλησε με μεγάλη απαξία για το πρόσωπό μου, λέγοντας ότι όλες οι κόντρες του Σεφερλή έχουν προκύψει από το υπερεγώ του…

Τα ανωτέρω αναφερόμενα είναι εξόχως ψευδή, συκοφαντικά και δυσφημιστικά, θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και διαμαρτύρομαι για την προβολή τους από την ανωτέρω εκπομπή.

Η αλήθεια είναι ότι ο Εμμανουήλ Καμπίτης έχει λάβει το σύνολο των χρημάτων που είχε συμφωνήσει για τη σκηνοθεσία της ταινίας και τη μεταβίβαση των πνευματικών δικαιωμάτων και ότι εκείνος δεν επιθυμούσε σύμβαση για δικούς του προσωπικούς λόγους.

Περαιτέρω τονίζω ότι ποτέ δεν κρύφτηκα, αλλά εγγράφως απάντησα σε κάθε παράνομη και παράλογη απαίτησή του, ενώ ενώπιων των Δικαστηρίων και μόνο έχω αναπτύξει τους ισχυρισμούς μου και έχω δικαιωθεί, με δύο συγκεκριμένες δικαστικές αποφάσεις.

Ως προς τα αναφερόμενα για το υπερεγώ μου… δεν χρειάστηκε να μιλήσω εγώ. Ούτε το κοινό που με ακολουθεί πιστά 25 ολόκληρα χρόνια και γνωρίζει καλά ποιος είναι ο Μάρκος Σεφερλής.

Μπορούν όμως, να μιλήσουν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που έχω απασχολήσει – και συνεχίζω να απασχολώ- επί 16 συναπτά χρόνια (2004-2020), που κάνω πλέον δικιές μου παραγωγές για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο., από τους οποίους επίσης δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να έχει διαμαρτυρηθεί, λέγοντας ότι δεν ήμουν συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί τους.

Το αντίθετο μάλιστα.  Κατόπιν των ανωτέρω, σας ζητώ να προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας και να προβάλετε στην ως άνω εκπομπή, τους ισχυρισμούς μου αυτούς, όπως ανωτέρω αναπτύσσονται.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε:

«Για να είμαστε ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, ότι στις 24 του μήνα πριν συνδεθούμε με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή αν θέλει να βγει να μιλήσει για να έχουμε και τις δυο πλευρές».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο :

 

Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης του «Χαλβάη 5-0» κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, υποστηρίζοντας πως δεν έχει πληρωθεί και πως δεν έχει υπογράψει την απαραίτητη σύμβαση με την παραγωγό εταιρία κάτι που διαψεύδει δια του δικηγόρου του ο Μάρκος Σεφερλής.