Ένα απολαυστικό βίντεο με το τηλεοπτικό του ταίρι, Μαρία Κίτσου μοιράστηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Λάμπρος» και η «Λενιώ» έχουν αναπτύξει μια δυνατή φιλία ανάμεσά τους.

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες» που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό τους κι αν οι εξελίξεις στη σειρά μπορεί να είναι άκρως δραματικές, στα παρασκήνια το κλίμα φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετικό.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο πρόδωσε την Μαρία Κίτσου και έδειξε τι κάνει στο διάλειμμα από τα γυρίσματα σειράς.

 

Ο ηθοποιός μέσω της ανάρτησής του ενημέρωσε τους φανατικούς θαυμαστές του σίριαλ όταν τα γυρίσματα συνεχίζονται και εν μέσω καραντίνας.

Όπως θα δείτε, ο γνωστός ηθοποιός βιντεοσκοπεί την τηλεοπτική «Λενιώ» να χορεύει και, μάλιστα, την αποκαλεί… Πετροβασίλη.

«Πετροβασίλη, τι κάνεις εδώ;», τη ρωτά με αυστηρό ύφος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, υποδυόμενος φυσικά τον καθηγητή Φλωρά από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο».

«Πίσω από τις κάμερες συμβαίνουν και αυτά! Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως μπορεί και αντέχει! Καλή δύναμη και καλή εβδομάδα σε όλους μας!», έγραψε δίπλα στην ανάρτησή του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram o Δημήτρης Γκοτσόπουλος: