Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος σεφ Σωτήρης Κοντιζάς τα τελευταία 24ωρα, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι, μεγαλώνοντας την ευτυχισμένη τους οικογένεια.

Συγκεκριμένα η σύζυγός του, Δέσποινα, έφερε πριν λίγες μέρες στον μέρες στον κόσμο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μιλώντας για το ευτυχές γεγονός είχε δηλώσει:

 

«Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γρ. Ο Κένζι ήταν 3.800 γρ. Η Αριάνα ήταν 3.300 γρ.

Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή.

H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι» είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς.

H πρώτη ανάρτηση με το μωρό

 

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, η οποία έχει φτάσει μέχρι στιγμής τα 100 χιλιάδες likes.

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εξαιρετικό για άλλη μια φορά το σύστημα του προπονητή μας Δημήτρη Κολέσκα. Δυνατή προετοιμασία παρέα με τη βοηθό προπονητή Έντα Μπακα. Βέβαια παίζαμε και στην έδρα μας. Να τα λέμε κ αυτά. Ευχαριστούμε μαιευτήριο Λητώ» έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη λεζάντας της ανάρτησης.

Κάτω από τη φωτογραφία πολλοί ήταν οι followers του γνωστού μάγειρα που έσπευσαν να δώσουν τις δικές τους ευχές για τον ερχομό της κόρης του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς: