Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/11) ο Διονύσης Σχοινάς, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε μαζί με την Καίτη Γαρμπή, όταν έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας στις αρχές της χρονιάς.

Δέκα μήνες μετά την σοκαριστική εμπειρία που έζησε, ο Διονύσης Σχοινάς έκανε κάποιες αποκαλύψεις που σοκάρουν, τονίζοντας ότι ένιωσε πως τον ευνούχισαν.

«Τον γιο μου τον αντιμετώπισα πάντα σαν αδελφό μου. Είχα και τη δυστυχία… ατυχία να χάσω τον αδελφό μου, ο οποίος ήταν η γκόμενά μου, ο κολλητός μου και πήρε πολύ μεγάλο μέρος του Τόλη ο μικρός.

Δεν πίστευα ότι θα κάνω τηλεοπτικά την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή ούτε τότε. Είχα το δαχτυλίδι εδώ, ούτε ο πατέρας μου το ήξερε, ούτε ο αδελφός μου το ήξερε, δεν το ήξερε κανένας!

Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές. Έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε. Είμαστε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να χωρίσουμε. Αν πει ο ένας ότι θέλει να χωρίσουμε, ο άλλος θα σκάσει στα γέλια.

Όταν δεν είχα δουλειά, η Καίτη δεν με άφησε να νιώσω άσχημα. Μέχρι 5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί. Επειδή ήταν μεγαλύτερο το βεληνεκές της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη. Για το οικονομικό πάω και της λέω «τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση». Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει «Όλα μαζί, δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα λεφτά. Είσαι ο άντρας μου, σε έχω κόψει πώς είσαι, όλα μαζί».

 
Δεν μου έχει φύγει ακόμα (σ.σ. η ληστεία), δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου; Και λέω «παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω». Να βλέπεις από την κάμερα ότι ανεβαίνει η Καίτη με τέσσερις τύπους! Το είδα και κατέβηκα κατευθείαν κάτω. Αυτό δεν φεύγει. Πήγαμε σε μια πολύ καλή μας φίλη που ασχολείται με τον βιοσυντονισμό, η ίδια μου έκανε πολύ καλό όταν έχασα τον αδελφό μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς μιλώντας στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου: