Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, η «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» με τη Ζωή Δημητράκου, που μας κρατάει συντροφιά καθημερινά στις 12:20 στο MEGA, έρχεται και με διαγωνισμό στο Instagram.

Κάθε εβδομάδα, η Ζωή Δημητράκου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram @gymapospiti, θα χαρίζει απίθανα δώρα στους τηλεθεατές της εκπομπής.

 

Πάρε και εσύ μέρος στον πιο super insta διαγωνισμό… κάνοντας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ».  Ανέβασε τώρα story με τη δική σου αγαπημένη άσκηση από την εκπομπή, κάνε mention & follow τη Ζωή Δημητράκου @zoidimitrakou και το «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» @gymapospiti και γίνε και εσύ ένας από τους τυχερούς που μπορεί να κερδίσει κάθε εβδομάδα μοναδικά δώρα.

Αυτή την εβδομάδα, πέντε τυχεροί θα κερδίσουν δώρα αξίας 1000 ευρώ – την πλήρη σειρά γαλακτομικών προϊόντων του Arla Protein.

Μένουμε πιστοί στο ραντεβού με το fitness και την ευεξία που τόσο έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα, με τη Ζωή Δημητράκου να μας κρατάει συντροφιά και να μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε καθημερινά σωστά και έξυπνα.

 

Πάμε για τόνωση! Πάμε για ενέργεια! Πάμε για δώρα!

 

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» με τη Ζωή Δημητράκου καθημερινά στις 12:20 στο MEGA.

#gymapospiti

 

Instagram: @zoidimitrakou @gymapospiti