Το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν ένα οροφο-ρετιρέ στο One Thousand Museum, έναν νέο ουρανοξύστη κατοικιών που σχεδιάστηκε από την  Zaha Hadid στο κέντρο του Μαϊάμι, σύμφωνα με το Mansion Global.

 

Ρετιρέ – υπερπαραγωγή για τους Μπέκαμ

Η εξαγορά συμφωνήθηκε πριν από μερικούς μήνες και έκλεισε επίσημα την εβδομάδα που πέρασε.

«Με την έναρξη του Inter Miami CF [Club Internacional de Fútbol Miami], ο Ντέιβιντ και η ομάδα του ξοδεύουν σημαντικό χρόνο στο Μαϊάμι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπέκαμ. «Το One Thousand Museum είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κτίριο και είμαστε ενθουσιασμένοι που γίναμε μέλος αυτής της κοινότητας».

Η συμφωνία έγινε μέσω της Beckham Brand Limited, της εταιρίας που ανήκει στον πρώην άσο των γηπέδων.

 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι ο πρόεδρος της Inter Miami CF, η οποία έπαιξε τον πρώτο της αγώνα ενάντια στην Λος Άντζελες FC την 1η Μαρτίου.

Το ρετιρέ διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και ένα μπάνιο επισκεπτών. Η τιμή πώλησής του ήταν στα 20 εκατ. δολάρια, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί εάν αυτό το ποσό κατέβαλε ο Μπέκαμ για να το αποκτήσει, ούτε και σε ποιον όροφο βρίσκεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Οι παροχές στο πολυτελές κτίριο, που άνοιξε επίσημα τον Αύγουστο του 2019, περιλαμβάνουν ένα ιδιωτικό ελικοδρόμιο στον τελευταίο όροφο, μία αίθουσα φαγητού για ιδιωτικές εκδηλώσεις, ένα υδάτινο κέντρο με εσωτερική πισίνα, κέντρο ευεξίας και σπα.

Η κατασκευή του One Thousand Museum, το οποίο σχεδιάστηκε από τους Zaha Hadid Architects, ξεκίνησε το 2013. Η Hadid πέθανε στις 31 Μαρτίου 2016.