Μία ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασε o Toni Sfinos στην συχνότητα του MEGA.

Μια εκπομπή που κατάφερε να γκρεμίσει την απόσταση μεταξύ οθόνης και τηλεθεατή και να φέρει μέσα σε όλα τα σπίτια το κέφι και την χαρά που χαρακτηρίζουν κάθε εμφάνιση του Toni Sfino.

«Απόψε είμαι όλος δικός σας απόψε. Δεύτερη βραδιά στο ‘Σπίτι με το MEGA’ γιατί εσείς το ζητήσατε και εμείς ανταποκρινόμαστε. Μας έχετε λείψει, έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Βάλτε ποτό, βάλτε ξηρό καρπό και ο Tonis θα βάλει τον χορό» ανέφερε ο οικοδεσπότης.

Με το ιδιαίτερο στιλ του ο Sfinos ερμήνευσε τραγούδια διαφορετικού ύφους και όλα τα έκανε όπως πάντα δικά του.

Δίπλα του μοναδικοί καλεσμένοι που παρέσυραν το κοινό σε ένα ιδιαίτερα ξεσηκωτικό Σαββατόβραδο.

Μεγάλες επιτυχίες του Αντύπα μόνο για το κοινό του MEGA

«Η έκπληξη που όλοι περιμέναμε, μεγάλη μας τιμή, μεγάλη μας χαρά που θα υποδεχτούμε έναν τεράστιο λαϊκό καλλιτέχνη, τραγουδιστή με αμέτρητες επιτυχίες».

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε στη μουσική σκηνή του MEGA ο Toni Sfinos τον Αντύπα.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους και το «Ένα σου σημάδι μόνο».

Από το «Άθελά μου» στο «Φιλοξενούμενος» και από το «Σ΄ αγαπώ δεν έχω άλλη» στο «Πωλείται και το σπίτι μου», μαζί με το «Δεν κοιμάμαι (άραγε)» μέχρι το «Απαγορεύεται να σ΄αγαπάω».

Οι γνωστές επιτυχίες του Αντύπα έκαναν τους τηλεθεατές του MEGA να σηκωθούν και να χορέψουν.

Σε νυχτερινό μαγαζί άλλων δεκαετιών μετέτρεψε τη σκηνή του MEGA ο λαϊκός τραγουδιστής με τραγούδι όπως το «Είμαι ανεβασμένος» και το «Σε γουστάρω πολύ».

Από την «Καταιγίδα» έως το «Για να παίρνεις τέτοια ώρα» και από το «Για να μην τρελαθώ» μέχρι το «Ώρες ώρες» ο Αντύπας δείχνει πως παραμένει ξεχωριστός.

Τέλος το νέο του τραγούδι μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του MEGA ο Αντύπας.

Στο τραγούδι με τίτλο «Αίμα μου», που πρώτα παρουσιάστηκε μέσω του MEGA, στίχους έχει γράψει ο Σπύρος Γιατράς και μουσική ο ίδιος ο Αντύπας.

«Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλους τους φίλους που είναι τώρα στο σπίτι, αλλά και σε αυτούς που είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά μου και με στηρίζουν», σημείωσε ο ερμηνευτής.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» από την Σοφία Αρβανίτη

Μεγάλες επιτυχίες ερμήνευσε δίπλα στον καλλιτέχνη η Σοφία Αρβανίτη μόνο για τους φίλους του MEGA.

Αφού την υποδέχτηκε στην σκηνή ο Toni Sfinos και αντάλλαξαν λόγια θαυμασμού, η Σοφία Αρβανίτη ξεσήκωσε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία του «Πεθαίνω στην Ερημιά».

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την ιστορία του τραγουδιού «Η παλιοσκυλού».

«Είμαι πολύ περήφανη. Είναι μια περιπέτεια από τη ζωή μου».

Φυσικά οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν την σκηνή του δημοτικού θεάτρου Πειραιά, τραγουδώντας και μαζί.

Η ερμηνεύτρια τραγούδησε και το «Ξέρω τι ζητάω», το τραγούδι που έκανε το συγκρότημα να ξεχωρίσει και ο Sfinos με την παρέα του τη συνόδευσαν στο… χορό.

Το «Ξέρω τι ζητάω» θυμήθηκε η Shaya

Ανάμεσα στους καλεσμένους που συνόδευσαν τον Toni Sfino στη μουσική σκηνή του MEGA, ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια Shaya.

Η Shaya ανέβηκε δυναμικά στην σκηνή, όπου ερμήνευσε αγαπημένα και γνωστά τραγούδια, ενώ δεν έλλειψαν φυσικά και τα ντουέτα με τον Toni Sfino.

«Μια ξεχωριστή τραγουδίστρια, μια γυναίκα που τα λέει όλα. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ φιλικά… δυστυχώς», είπε ο Toni Sfinos υποδεχόμενος την ερμηνεύτρια στην σκηνή, με τη Shaya να αναρωτιέται αν είμαστε έτοιμοι να… διασκεδάσουμε.

Οι δύο τους ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με αγαπημένα και γνωστά τραγούδια, ενώ η πίστα πήρε φωτιά όταν οι δύο τους τραγούδησαν το τραγούδι «Ξέρω τι ζητάω» μια τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος Hi5, από όπου ξεκίνησε η τραγουδίστρια.

«Let;s twist again» χόρεψε ο Antonis Dominos.

O νεαρός Antonis Dominos ανέβηκε στην παρέα του Toni Sfinos για να διασκευάζει κλασικές επιτυχίες και κανείς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον χορό του.

«Little less conversation», «Beggin» και «It’s not unusual» με την ξεχωριστή φωνή του Antonis Dominos!

Ο Tonis Sfinos δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει στο πάρτι, και οι δυο τους τραγούδησαν μαζί ξεσηκώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Στο ρεπερτόριο, και δύο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενόψει των γιορτών.

Κλεφτές ματιές στα παρασκήνια έριξε η κάμερα του MEGA, πριν ξεκινήσει το MEGαλο πάρτι με τον Toni Sfino.

Οι τραγουδιστές συναντήθηκαν έπειτα στην σκηνή και διασκέδασαν με τραγούδια όπως το «Ζήλεια μου», «Απόψε στις ακρογιαλιές», «Μια σου λέξη».

«Σύντομα θα είμαστε κοντά»

Δυναμικά έκλεισε, όπως ακριβώς ξεκίνησε, τη μουσική του συναυλία μέσω του MEGA ο Tonis Sfinos.

Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όλους όσοι δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά, με μεγαλύτερο αρωγό το Μεγάλο Κανάλι, ο καλλιτέχνης έδωσε μια υπόσχεση ότι «σύντομα θα είμαστε κοντά».