Τον αρραβώνα της με τον έμπορο τέχνης Αλεξάντερ Τζιλκς, πρώην σύζυγο της κολλητής της Μέγκαν Μαρκλ, Misha Nonoo, ανακοίνωσε η διάσημη τενίστρια, Μαρία Σαράποβα.

Η 33χρονη ρωσίδα σούπερ σταρ του τένις ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω Instagram και μοιράστηκε μια συλλογή από αγαπημένες εικόνες και βίντεο με την λεζάντα:

 

«Είπα ναι από την πρώτη ημέρα που σε γνώρισα. Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό, έτσι δεν είναι;». 

 

 

 

Από την πλευρά του και ο αρραβωνιαστικός της Μαρίας Σαράποβα, ο 41χρονος Αλεξάντερ Τζιλκς έκανε μια παρόμοια ανάρτηση, που έγραφε:

«Σ’ ευχαριστώ που με έκανες ένα πολύ, πολύ ευτυχισμένο αγόρι. Ανυπομονώ για μια ζωή όπου θα σε αγαπάω και θα μαθαίνω από σένα».

 

 

Ο Τζιλκς ήταν παντρεμένος για 4 χρόνια με την σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo, η οποία λέγεται ότι ήταν αυτή που κανόνισε το πρώτο ραντεβού της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, πριν χωρίσουν το 2016.

Η Μαρία Σαράποβα, η οποία φέτος ανακοίνωσε ότι σταματά το τένις, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την σχέση της με τον Τζιλκς τον Οκτώβριο του 2018, όταν ταξίδεψαν στο Κότσγουολντς.

Οι δεσμοί με την βρετανική βασιλική οικογένεια πάντως δεν τελειώνουν με την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ο αρραβωνιαστικός της Μαρίας Σαράποβα φοίτησε στο Ίτον μαζί τους πρίγκιπας Χάρι και Γουίλιαμ.

 

Μάλιστα, ήταν προσκεκλημένος στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Τσάρλι, υπήρξε ζευγάρι με την Πίπα Μίντλετον για χρόνια