Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με ένα εφαρμοστό φόρεμα, η Κρίσι Τέιγκεν έδειξε στους followers της στα social media το σώμα της, τρεις σχεδόν μήνες μετά την αποβολή που είχε.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες όμως, η Κρίσι Τέιγκεν με την ίδια ειλικρίνεια που την διακατέχει μίλησε για το σώμα της μετά την αποβολή και πώς ακόμα η κοιλιά της είναι φουσκωμένη.

«Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου. Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου μού θυμίζει τι θα μπορούσα να ήμουν. Και δεν έχω ιδέα πραγματικά γιατί έχω ακόμα αυτή την κοιλιά, ειλικρινά.

Είναι ψυχοφθόρο. Αλλά είμαι περήφανη για το πού αυτό το ταξίδι πήγε το σώμα μου και το μυαλό μου. Μου άρεσε πολύ να είμαι έγκυος και λυπάμαι που δεν θα είμαι ξανά ποτέ.

Είμαι τυχερή όμως που έχω δύο καταπληκτικά παιδιά που μεγαλώνουν κάθε μέρα. Σας αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Κρίσι Τέιγκεν και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 

 

Η Τέιγκεν -που είναι επίσης μητέρα του 2χρονου Μάιλς Τέοντορ Στίβενς- μοιράστηκε για πρώτη φορά τα νέα για την αποβολή που είχε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Εκείνη την εποχή, δημοσίευσε στο Instagram της μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες της μαζί με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ για τις οποίες δέχθηκε ποικίλα σχόλια.

 

 

 

Το γνωστό μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής έγραψε ένα άρθρο για τον ιστότοπο Medium στο οποίο αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, την απώλεια του παιδιού της και την υποστήριξη που έλαβε για να την ξεπεράσει.

«Οι άνθρωποι λένε ότι μια τέτοια εμπειρία δημιουργεί μία τρύπα στην καρδιά. Μία τρύπα άνοιξε σίγουρα, αλλά γέμισε με αγάπη, κάτι που μου άρεσε πολύ. Δεν είναι πια άδεια. Αισθάνομαι γεμάτη», σημείωσε μεταξύ άλλων η ίδια.