Η μυθοπλασία επιστρέφει δυναμικά στο MEGA με δύο μεγάλες πρεμιέρες. Από σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, τα βράδια μας γίνονται και πάλι…MEGA.

«ΕΞΑΨΗ»

Η «ΕΞΑΨΗ» ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο MEGA και θα μας οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους ήρωες να αναζητούν απαντήσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής και σε θυελλώδη ερωτικά πάθη.

Ερωτική, γεμάτη πάθος, αγωνία, ανατροπές κι εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική, η «ΕΞΑΨΗ» υπόσχεται ένα ταξίδι στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε. Άνθρωποι ανίσχυροι μπροστά σε δυνατά συναισθήματα ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους από σήμερα και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα

Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ»

Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με τη καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στο MEGΑ. Μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020 θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου

Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού,

Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22:00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

#SxedonEnilikes

Ιnstagram: @sxedonenilikes_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά

Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Μοσχοβίτης & Αχιλλέας Ξένος

Εκτέλεση Παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS