Η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού στο εξώφυλλο του περιοδικού Gala παραδίδει μαθήματα στιλ φορώντας μοναδικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti.

 

Η νέα συνεργασία

«Αυτή τη φορά λοιπόν, όταν με προσέγγισαν ξανά από τον ΣΚΑΪ ένιωσα μια απίστευτη ροή, εμπιστοσύνη και σιγουριά. Ένιωσα από το πρώτο λεπτό ότι με πιστεύουν και με θέλουν πολύ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πηγαίνεις εκεί που και σε θέλουν και σε πιστεύουν. Χρειάστηκε να κάνουμε μόλις δύο zoom calls στο ένα εκ των οποίων παραβρέθηκε και ο γιος μου, ο Σάββας – να πω την αλήθεια το θεώρησα και γούρι. Άκουσα τη φωνή μέσα μου και είπα “πάμε να το κάνουμε”. Να μοιράσουμε χαρά και σε όσους θα έρχονται στην εκπομπή θέλοντας να αλλάξουν την εμφάνιση και τη διάθεσή τους και στους τηλεθεατές αλλά και σε μένα. Ένιωθα πως και εγώ ήθελα αυτή την επικοινωνία αυτή τη στιγμή. Αρκετά έχουμε απομονωθεί».

 

Έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση από συνεργάτη της;

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε τέτοια δύσκολη θέση. Δεν αφήνω πολλά περιθώρια. Μπορεί να είμαι ήρεμη και γλυκιά, γιατί ναι, δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, οι τσακωμοί, οι φωνές, όμως μπορώ να γίνω κοφτή και σκληρή όταν νιώσω ότι κάποιος υπερβαίνει τα όρια ή προσπαθεί να τσαλαπατήσει την αξιοπρέπεια τη δική μου ή του διπλανού μου. Έχει χρειαστεί να αντιδράσω και γι’ αυτό κανείς δεν έχει υπερβεί τα όρια μαζί μου. Και με τον τρόπο μου έχω κάνει πολλούς ανθρώπους delete. Δεν έχω κρατήσει επαφή με όλους όσους έχω συνεργαστεί. Δε με ενδιαφέρουν όλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν την ίντριγκα και τη φασαρία στην καθημερινότητά τους. Εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο».

 

Τι της έμαθε η νέα χρονιά;

«Η χρονιά που πέρασε είναι ένα μάθημα ζωής. Τι μας έμαθε; Oτι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Oτι χρειάζεται να κάνουμε μια παύση από όσα μας κυνηγούν στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να βρίσκουμε χρόνο ουσιαστικά για μας και τους ανθρώπους μας. Ελπίζω όταν τελειώσει όλο αυτό να μη γυρίσουμε στις παλιές συνήθειες. Μπορεί να αποξενωνόμαστε όμως νιώθω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ ο ένας στον άλλο»

«Τα πράγματα έχουν έρθει πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι τα είχα φανταστεί. Πιο γενναιόδωρα. Ευελπιστούσα πάντα να βρω έναν άνθρωπο να κάνουμε τη δική μας οικογένεια, αλλά όταν το ζεις είναι άλλη η μαγεία. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα έκανα τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μου έχει δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω τόσο τον εαυτό μου όσο δεν τολμούσα να φανταστώ. Είμαι πολύ γεμάτη. Και δεν έχω κανένα απωθημένο. Θα μου έλειπε η τηλεόραση εάν δεν έκανα ξανά, όμως είμαι χορτάτη, έχω κάνει παραπάνω από αυτά που ήθελα να κάνω. Κι έχω εισπράξει αγάπη από τον κόσμο. Πολλή αγάπη».