Η 52χρονη Pam Behan, νταντά της Κιμ Καρντάσιαν, παραχώρησε συνέντευξη στη DailyMail έχοντας διάφορα να πει σχετικά με το χωρισμό του ζεύγους.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, η 52χρονη νταντά της Κιμ που σήμερα εργάζεται ως οικονομική σύμβουλος και μένει στη Νότια Ντακότα, ήταν εκείνη που πρόσεχε επί 8 χρόνια τις έφηβες τότε αδερφές Καρντάσιαν, παρότι δεν είχαν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Σήμερα, υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως ο αείμνηστος πατέρας της Κιμ θα της παρείχε πλήρη στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά.

«Τη στηρίζω αν όντως έχει μπουχτίσει και προφανώς πιστεύω πως έχει μπουχτίσει»

«H Κιμ μόλις έγινε 40 χρόνων και στο εξής θα είναι ανύπαντρη μητέρα, αλλά ξέρει πώς να ξεπερνά τις δυσκολίες, ήταν έτσι από παιδί. Μπορεί να υπάρχουν μερικές δύσκολες ημέρες στο μέλλον, αλλά ξέρω πως θα λάμψει μέσα από αυτές. Είχα πολύ καλή σχέση με τον πατέρα της Κιμ, Ρόμπερτ Καρντάσιαν , ήμασταν φίλοι. Ξέρω πως δε θα ήθελε να είναι δυστυχισμένη και θα ήθελε το καλύτερο για την ευτυχία και την ευημερία της ίδιας και των παιδιών της. Τη στηρίζω αν όντως έχει μπουχτίσει και προφανώς πιστεύω πως έχει μπουχτίσει.

Πάντα υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο. Πιστεύω πως η μαμά της, Kris και τα αδέρφια της θα βρίσκονται πλάι της στο 100%. Στο σόου διαφωνούν και μαλώνουν, αλλά ένα πράγμα που ισχύει μεταξύ τους είναι ότι μένουν ενωμένοι, ειδικά στις δύσκολες περιόδους. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν περνούν μόνο δύσκολες στιγμές, αλλά παράλληλα όλος ο κόσμος παρακολουθεί και αυτό μπορεί να γίνει εξευτελιστικό», επεσήμανε μεταξύ άλλων.