Η Πριγιάνκα Τσόπρα (Priyanka Chopra) μίλησε για τις πολιτισμικές διαφορές που έχει με τον σύζυγό της Νικ Τζόνας, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2018 και που θα έπρεπε να υπερβούν για να είναι μαζί.

Το ζευγάρι διοργάνωσε δύο γαμήλιες τελετές. Η μία βασίστηκε στις δυτικές παραδόσεις και η άλλη στις ινδουιστικές, που αντικατοπτρίζουν την ινδική κληρονομιά της ηθοποιού.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sunday Times» η 38χρονη Πριγιάνκα Τσόπρα ρωτήθηκε αν τα δέκα χρόνια διαφοράς που έχει από τον 28χρονο σύζυγό της ήταν μεγαλύτερο χάσμα από το χάσμα που έπρεπε να γεφυρώσουν από τις οποιεσδήποτε πολιτισμικές διαφορές τους.

«Κανένα από τα δύο δεν ήταν εμπόδιο», απάντησε.

«Ο Νικ πήγε στην Ινδία όπως ένα ψάρι στο νερό. Αλλά σε ένα ζευγάρι, πρέπει να κατανοείς τις συνήθειες του άλλου και τι αρέσει στον έναν και τον άλλον.

Είναι λοιπόν περισσότερο περιπέτεια παρά προσπάθεια του να υπερνικήσουμε εμπόδια. Κανένα από αυτά δεν ήταν πραγματικά τόσο δύσκολο», συνέχισε σύμφωνα με όσα μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα είπε ακόμα ότι η πανδημία του κορονaϊού τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

«Η καραντίνα μας έδωσε τη δυνατότητα να περάσουμε πολύ χρόνο μαζί, για τον οποίο νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Επειδή και οι δυο εξαιτίας της δουλειάς μας είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο», είπε.