Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αγαπάει τη μικτή του οικογένεια! Ο 45χρονος πρώην αστέρας των Yankees μίλησε για το πώς συμμετέχει, μαζί την αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ, στο μεγάλωμα των παιδιών του Νατάσα και Έλα, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Σίνθια Σκοώρτις, σε συνέντευξη του στο podcast του Raising the Bar.

«Ο πατέρας μου με άφησε όταν ήμουν 10 χρόνων και έχω ακόμα μια τρύπα στην καρδιά μου γιατί έφυγε σε εκείνη την ηλικία. Ήμουν περίπου στα 11 όταν έδωσα μία υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι θα είμαι ο καλύτερος πατέρας όποτε έρθει αυτή η στιγμή», είπε ο Ροντρίγκεζ.

«Αυτό είναι μακράν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τα δύο όμορφα κορίτσια μου, και τώρα τα τέσσερα παιδιά μας», κάνοντας αναφορά στα δίδυμα της Λόπεζ, Μαξ και Εμ, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Αποκαλώντας την πρώην σύζυγό του «μεγάλη μητέρα», ο Ροντρίγκεζ είπε ότι όλοι τους συνεργάζονται, ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά τους.

«Μετατρέψαμε αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί αρνητικό σε θετικό, λέγοντας στα κορίτσια, κοιτάξτε, τώρα δεν έχετε ένα σπίτι, έχετε δύο σπίτια. Δεν έχετε δύο γονείς, έχετε τέσσερις γονείς. Είστε τυχερές και πιο χαρούμενες», είπε.

O πρώην αστέρας του μπέιζμπολ παραδέχτηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι το να είσαι σε μια μεικτή οικογένεια «χρειάζεται πλοήγηση», αλλά βάζοντας τις κόρες του ως προτεραιότητα, βρίσκει τον εαυτό του «πιο συμπονετικό, πιο σκεπτόμενο».

«Όταν θέλω να περάσω τα Χριστούγεννα με τα κορίτσια, μπορεί να αρχίσω να το συζητάω από τον Ιούλιο, σε αντίθεση αν το σκεφτόμουν αλλιώς θα έπαιρνα στις 15 Δεκεμβρίου και θα έλεγα:

«Γεια Σίνθια, μπορώ να έχω τα παιδιά;».

Όλο αυτό ήταν μία ωραία εμπειρία για μας. Έχω πολύ καλή σχέση με τον [σύζυγο της Σίνθια] Έιντζελ, είναι υπέροχος με τα κορίτσια μου», είπε.

Αστειευόμενος, ο Ροντρίγκεζ πρόσθεσε ότι η καραντίνα με την Λόπεζ και τα τέσσερα παιδιά τους, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν ήταν πάντα εύκολη.

«Είχαμε ένα γεμάτο σπίτι. Ήμασταν έξι άτομα με ισχυρές προσωπικότητες», είπε, προσθέτοντας: «Είμαστε πολλοί. Είμαστε μια οικογένεια Λατίνων, είμαστε δυναμικοί και όλοι έχουμε ισχυρές απόψεις».