Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, το «MEGA STAR» έρχεται με νέες ενότητες, περισσότερη μουσική και μεγαλύτερη διάρκεια. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια κατέκτησαν την κορυφή στην παγκόσμια μουσική σκηνή, όλες τις νέες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, το ελληνικό Top 50, τα dance chart, ενώ θα παρακολουθήσουμε μουσικά αφιερώματα και τα πιο απολαυστικά βίντεο που ανέβασαν Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στο Tik Tok την εβδομάδα που μας πέρασε.

 

 

Ακόμη, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Ηλία Βρεττό τον οποίο απολαμβάνουμε σε μία μοναδική unplugged εμφάνιση. Ο αγαπημένος τραγουδιστής εγκαινιάζει τη νέα ενότητα της εκπομπής «Mega Star Music Cues» και απαντάει στις πιο ανατρεπτικές και ευφάνταστες ερωτήσεις με πολύ χιούμορ. Στη συνέχεια, οι ρόλοι, για πρώτη φορά, αντιστρέφονται και ο  Ηλίας Βρεττός υποβάλλει τον Αντώνη Δημητριάδη σε ένα πρωτότυπο μουσικό challenge.

 

 

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

Instagram: @megastargr #MegaStar

                        

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς