Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και το μοιράστηκαν επίσημα με τους φαν τους, μήνες μετά από τη γέννησή του

Oι δυο τους απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους τον περασμένο Ιούλιο, αλλά δεν ήθελαν να μοιραστούν αυτό το ευχάριστο γεγονός παρά μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η είδηση έγινε γνωστή αρκετά αργότερα προκαλώντας μάλιστα έκπληξη στους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο. Πέντε χρόνια μετά τον Σίλας απέκτησαν κι έναν ακόμη γιο, ενώ το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012.

Την περασμένη Κυριακή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά επίσημα ότι το δεύτερο παιδί τους ήρθε στον κόσμο το 2020.

 

«Το όνομά του είναι Phineas και είναι φοβερός και τόσο γλυκός και κανείς δεν κοιμάται», είπε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

«Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Είμαστε ευγνώμονες».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν είναι διαφορετικό να είναι γονείς δύο παιδιών αντί ενός, απάντησε:

«Δεν βλέπουμε πια ο ένας τον άλλο» είπε ενώ συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά πιστεύω ότι πλέον μπαίνεις από τη φάση της άμυνας στην επίθεση πολύ γρήγορα. Είναι κάπως σαν ‘Πάρε το ένα μωρό, θα πάρω το άλλο».

Ο διάσημος σταρ αποκάλυψε ακόμα πως ο πρωτότοκος είναι πολύ χαρούμενος με τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.