Το ελληνικό σινεμά συνεχίζει σταθερά στο MEGA CINEMA και τον Φεβρουάριο. Κάθε Πέμπτη στις 22:00 το ραντεβού των τηλεθεατών με ταινίες που έφεραν τα τελευταία χρόνια νέο αέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές δίνεται με συνέπεια στο MEGA.

«THE KINGS OF MYKONOS»

 

 

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 22:00 έρχονται οι «The Kings of Mykonos», η σπαρταριστή κωμωδία με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και ένα μοναδικό καστ ηθοποιών.

O Ελληνοαυστραλός Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος) καταφθάνει στη Μύκονο για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας, «άγνωστος» σε αυτόν, θείος μία ολόκληρη παραλία, το Paradise beach και μια ταβέρνα στο νησί. Εκεί η γοητευτική τραγουδίστρια Ζωή, ο πλούσιος τοπικός μεγαλοπαράγοντας Μιχάλης, ο κλασικός Έλληνας ταβερνιάρης Τζίμης, ο αστυνομικός και πολλές ακόμη «προσωπικότητες» του νησιού μπλέκονται με διάφορους τρόπους στην ιστορία δημιουργώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις και πολλές ανατροπές.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Μακρυπούλια, Νικ Γιαννόπουλος, Βινς Κολόσιμο, Άλεξ Δημητριάδης, Κοσίμα Κόπολα, Κέβιν Σόρμπο, Δημήτρης Σταρόβας, Μάνος Γαβράς, Γαλήνη-Μαρία Τσεβά, Κώστας Κίλιας.

Η σκηνοθεσία είναι του Πίτερ Ανδρικίδης.

«ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ»

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 22:00 η κωμωδία «Ψυχραιμία» του Νίκου Περάκη αφηγείται τις παράλληλες, κωμικοτραγικές και κοινές ιστορίες μερικών πολύ διαφορετικών νέων κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής μέρας. Από της φυλακής τα σίδερα ως τους διαδρόμους του Ελευθέριος Βενιζέλος και από τις παραλίες του Σαρωνικού ως τα βοσκοτόπια του Ψηλορείτη. Κοινό χαρακτηριστικό των ηρώων είναι τα προβλήματα που τους έχουν κληροδοτήσει οι γονείς τους.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βάσω Καβαλιεράτου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευτυχία Γιακουμή, Γιώργος Χρανιώτης, Τζένη Θεωνά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Τζομπανάκη, Δήμητρα Χατούπη, Γιώργος Κιμούλης, Ντίνος Αυγουστίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Τζούλια Αλεξανδράτου.

«ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΙ»

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 22:00 έρχεται το «Γαμήλιο Πάρτι». Ο Ηλίας και η Μαρίνα καταφθάνουν στην Κρήτη για να ενώσουν τις ζωές τους. Ο γάμος τελείται κανονικά και όλοι ετοιμάζονται να το γιορτάσουν, αλλά η μοίρα τους επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ένα μικρό αλλά σημαντικό τυπογραφικό λάθος στο προσκλητήριο θα τους στείλει όλους στα… πέντε σημεία του ορίζοντα και θα κάνει το δρόμο προς το γαμήλιο party, μια τρελή πορεία προς το άγνωστο.

Πρωταγωνιστούν: Άλεξ Δημητριάδης, Φαίη Ξυλά, Γιώργος Καραμίχος, Μπέτυ Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Βίλμα Τσακίρη, Τάκης Χρυσικάκος, Ανδρέας Κοντόπουλος.

«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ»

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 22:00 θα μεταδοθεί το remake μιας αγαπημένης κωμωδίας του ελληνικού κινηματογράφου, του κλασικού έργου του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης». Ο Θεόφιλος Φερέκης συναντά ξανά τον Θεόδωρο Πάρλα, ή Ψευτοθόδωρο και μπλέκουν σε ένα γαϊτανάκι αλήθειας, ψέματος και πολιτικής αντιπαλότητας που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ MEGA CINEMA

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

#MegaCinema #TheKingsOfMykonos #Psyxraimia #GamilioParty #ZhteitaiPseyths