Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αναζήτησαν επαγγελματική βοήθεια κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η Λόπεζ αποκάλυψε πρόσφατα ότι παρέα με τον αρραβωνιαστικό της έκαναν θεραπεία ζεύγους.

«Ήταν πολύ καλό. Δουλέψαμε πάνω στον εαυτό μας. Κάναμε θεραπεία », είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure.
Η 51χρονη σταρ πιστεύει πως η θεραπεία τους βοήθησε ιδιαίτερα να ανταπεξέλθουν στο lockdown. «Νομίζω ότι ήταν πραγματικά χρήσιμο για μας στη σχέση μας», είπε.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι ενώ δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, ο σύντροφός της, προσαρμόστηκε αρκετά εύκολα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Μου λείπει να είμαι δημιουργική και να είμαι στο «κόκκινο». Αλλά ο Άλεξ, ενώ δεν το φανταζόμουν, ήταν σε φάση: “Μου αρέσει. Μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Μου αρέσει να κάνω τα Zoom μου. Μου αρέσει να ξέρω ότι τα παιδιά είναι εκεί και ότι εσύ είσαι όλη την ώρα εκεί», είπε.

Το ζευγάρι απασχόλησε τα μέσα νωρίτερα αυτό το μήνα καθώς κυκλοφόρησαν φήμες περί υποτιθέμενης σχέσης του Ροντρίγκεζ με την Madison LeCroy της τηλεοπτικής εκπομπής «Southern Charm».

Η LeCroy δήλωσε αργότερα πως η σχέση της με τον Ροντρίγκεζ δεν πήρε ποτέ σάρκα και οστά ενώ πηγή από το περιβάλλον του ίδιου δήλωσε: «Δεν τη γνωρίζει αυτή τη γυναίκα… Αυτό σημαίνει ότι δεν της έστειλε μήνυμα ή πως δεν έκανε like σε μια-δυο φωτογραφίες; Φαντάζομαι όχι. Αλλά δεν την γνωρίζει – και σίγουρα δεν έκανα κάτι».

Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά για το ζευγάρι, που παρακολούθησε το Super Bowl μαζί αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λόπεζ και ο Ροντρίγκεζ αρρεβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2019 αλλά χρειάστηκε να αναβάλουν το γάμο τους δύο φορές λόγω της πανδημίας.