Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται στο σπίτι τους τη Ναταλί Κάκκαβα με τον σύζυγο της Γρηγόρη Γκουντάρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Τα κορίτσια σεφ…άρουν στην κουζίνα με τον αγαπημένο Γιώργο Τσούλη και ετοιμάζουν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Ακόμα, φιλοξενούν τον γνωστό τραγουδιστή ΒΟ σε ρόλο έκπληξη.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου οι «Roomies» στήνουν το δικό τους πάρτι για να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον μοναδικό Πασχάλη να τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες. Το κουδούνι τους χτυπά ο Γιώργος Μανίκας, ως «Βαλεντίνος» γεμάτος δώρα και παιχνιδιάρικη διάθεση αιφνιδιάζοντας τα κορίτσια. Στη συνέχεια, τα κορίτσια συζητούν, με την βοήθεια της ψυχολόγου Στέλλας Αργυρίου, το μείζον θέμα της λεκτικής και σωματικής βίας.

O ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ»

Από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλή που αυτό το σαββατοκύριακό έχουν επισκέψεις. Στο σπίτι έρχεται ο Δημήτρης Δερμετζόγλου, ο αγαπημένος τηλεοπτικός ταχυδρόμος, που μπορεί να μην έχει ούτε μία κάρτα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνες, όμως η τσάντα του κρύβει σίγουρα μία έκπληξη.

Τι θα συμβεί στο σπίτι των «Roomies» όταν εμφανιστεί ο Λάμπης ο κρεατέμπορας, το alter ego του Σάκη Νταντούλα; Ο αρραβωνιαστικός της Λιλής και παράνομος δεσμός της Κλημεντίνης έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω!

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:20 ΣΤΟ MEGA

#Roomies

Instagram: @roomiesmega

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ