Μεγαλώνει η οικογένεια του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσαν οι ίδιοι την Κυριακή με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που προώθησαν στα media, στην οποία είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μέγκαν.

«Πράγματι ότι ο Archie θα αποκτήσει ένα μικρό αδελφάκι. Ο Δούκας και η Δούκισσα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Μετά από την άσχημη εμπειρία της αποβολής που βίωσαν τον περσινό Νοέμβρη οι δυο τους μπορούν και πάλι να χαμογελάσουν καθώς περιμένουν να γίνουν και πάλι γονείς.

«Πολύ χαρούμενοι»

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι με τα νέα ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, δήλωσε χθες, Κυριακή, εκπρόσωπος των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Ο εκπρόσωπος είπε πως η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι πρίγκιπας Κάρολος και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Εμφάνιση έκπληξη μπροστά σε μαθητές

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ εμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες μέσω Zoom σε μια τάξη νέων που μελετούν ποίηση.

O πρίγκιπας Χάρι μαζί με την Μέγκαν Μάρκλ προς τιμήν του Μήνα Μαύρης Ιστορίας, παρακολούθησαν μια εικονική συνεδρία της οργάνωσης με έδρα την Καλιφόρνια «Get Lit – Words Ignite!».

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ διδάσκει σε παιδιά αγγλικά και δραματική τέχνη σε περισσότερα από 100 σχολεία στις ΗΠΑ.

«Μαντέψτε ποιος μας έκανε έκπληξη στο μάθημα ποίησης αυτό το Σαββατοκύριακο;! Ήταν το καλύτερο Σαββατοκύριακο!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, ήταν μαγικοί και καλοί και ενδιαφέρονται για την ποίηση!» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter στον λογαριασμό του «Get Lit – Words Ignite!».

«Η δούκισσα μοιράστηκε ακόμη κάποιους από τους αγαπημένους της στίχους. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την επίσκεψή τους προς τιμήν του Μήνα Μαύρης Ιστορίας. Θεωρείται ως η πιο επική εμπειρία στην ιστορία του Get Lit !!!».

Η οργάνωση δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποιο ποίημα ανέφερε η Μέγκαν Μάρκλ, αλλά στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι είναι θαυμάστρια του «A Note from the Beach» του Ματ Χέιγκ και του έργου της Μάγια Ανγκέλου.