Μήδεια : Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική

Οι προβλεψεις αναφέρουν πως και σήμερα θα συνεχιστούν τα φαινόμενα όλη την ημέρα.
16 Φεβρουαρίου 2021 | 11:13

«Η Αττική δεν ξεμπέρδεψε ακόμη με το χιονιά», λένε οι μετεωρολόγοι, που από πολυ νωρίς είχαν προβλέψει,  την λευκή εισβολή της Μήδειας στο λεκανοπέδιο.

Οι προβλεψεις αναφέρουν πως και σήμερα θα συνεχιστούν τα φαινόμενα όλη την ημέρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης 16/02.

Θα συνεχιστούν μέχρι και το μεσημέρι τα φαινόμενα

Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του MEGA, Χριστίνα Ρήγου, τα φαινόμενα μέχρι και το μεσημέρι θα επηρεάζουν έντονα το κέντρο και τα νότια της Αττικής. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Ωστόσο, στα βόρεια προάστια, από Μαρούσι και πάνω, και στην ανατολική Αττική, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν εξασθενημένες μέχρι και αύριο το πρωί.

«Δεν ξεμπερδέψαμε με το χιονιά»

Ο Σάκης Αρναούτογλου επισήμανε ότι η Αθήνα δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με τον χιονιά που έφερε η «Μήδεια».

Ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ ανέφερε πως «στην Αττική τις επόμενες ώρες προς τις προμεσηβρινές ώρες της Τρίτης, αναμένονται νέες χιονοπτώσεις κατά διαστήματα ισχυρές, που θα πιάσουν όλο τον νομό. Η χιονόπτωση θα είναι πιο έντονη στα ορεινά, ενώ τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν προς το μεσημέρι. Προς τα μεσάνυχτα όμως, δεν αποκλείεται να βγουν τοπικές χιονοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα είναι κατά μέσο όρο 4 βαθμοί».

Γιατί είχαμε σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική

Ο Γιάννης Καλλιάνος, από χθες προειδοποιούσε πως η Αττική θα βρεθεί στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν καθώς μέχρι και το κέντρο της Αθήνας «ντύθηκε» στα λευκά.

Κάποιοι το τολμήσαμε πολλές μέρες πριν και δικαιωθήκαμε στον απόλυτο βαθμό! Χιονίζει και στα παραθαλάσσια της…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version