Πολλές διάσημες θα γίνουν μανούλες το 2021.

Μετά τα νέα ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνει μαμά και μάλιστα σε δίδυμα, πολλές ακόμη διάσημες εγκυμοσύνες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τον Δεκέμβριο η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Ποστάροντας μια φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη αγκαλιά, έγραψε για το φετινό «δώρο» του Αϊ-Βασίλη, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί. Όπως έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, ούτε για εκείνους ο δρόμος ήταν εύκολος. «Αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένειά μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».

Μητέρα η Αθηνά Οικονομάκου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Δυόμισι χρόνια μετά την απόκτηση του γιου τους, Μάξιμου, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος θα γίνουν για ακόμα μία φορά γονείς. Η εγκυμονούσα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της γράφοντας στη λεζάντα: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια».

Πετρετζίκης… loading

Πατέρας θα γίνει ο Ακης Πετρετζίκης, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram. Ο Masterchef που προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ δημοσίευσε ένα σκίτσο με ένα αγοράκι που κρατάει μια πίτσα στα χέρια γράφοντας: «Loading» όσο για το link που οδηγούσε η ανάρτηση; Το link οδηγούσε στη συνταγή για «Μπαμπά», ανακοινώνοντας έτσι ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Έκτοτε καμία άλλη ανάρτηση δεν έκανε.

Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη. Το νέο ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από μια τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ό,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπώ» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστώ» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…».

Meghan Markle

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έγινε γνωστή και η δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan Markle. Η δούκισσα και ο δούκας του Sussex ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά με την πιο ωραία φωτογραφία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People.

View this post on Instagram

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

Bαλεντίνη Ράντη

Η δημοσιογράφος, Βαλεντίνη Ράντη, που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής με την αδερφή της είναι έγκυος και τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια στα social media. Σε μια φωτογραφία που τη δείχνει μαζί με την δίδυμη αδερφή της, Αγάθη, έγραψε: «Σε λίγους μήνες η οικογένεια μας θα μεγαλώσει».

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η πρώην παίχτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της, καθώς ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της.