Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του Χιλάρια απέκτησαν το έκτο τους παιδί.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς τους, όπως επιβεβαιώνει πηγή στο PEOPLE.

Νωρίτερα, η Χιλάρια ανάρτησε μία φωτογραφία του νεογέννητου μωρού, με ολόκληρη την οικογένεια, ενώ τη στιγμή απαθανάτισε ο σύζυγός της Άλεκ.

Στην λεζάντα γράφει «7» και μια κόκκινη καρδιά.

Το νέο μέλος έρχεται μόλις έξι μήνες και λίγες μέρες μετά την γέννηση του τελευταίου τους παιδιού Eduardo «Edu» Pao Lucas μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το ζευγάρι έχει ακόμα τον 2,5 ετών Romeo Alejandro David, τον 4χρονο Leonardo Ángel Charles, την 5,5 ετών Rafael Thomas, και την 7χρονη Carmen Gabriela.

Ο 62χρονος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ έχει επίσης μία κόρη 25 ετών.

Η ανακοίνωση της άφιξης του νέου μωρού, τόσο σύντομα- μόλις έξι μήνες- μετά τη γέννηση του τελευταίου τους παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2020 προκαλεί διπλή έκπληξη, γράφει το Vanity Fair.

Ο λόγος ήταν ότι τον Νοέμβριο, η Χιλάρια είπε στο People ότι αυτή και ο Άλεκ δεν σκόπευαν να συνεχίσουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους ειδικά αυτή την περίοδο.

Εξήγησε δε, ότι «σε περιόδους κοροναϊού, αισθανόμαστε ότι έχουμε ολοκληρώσει αυτό το κεφάλαιο. Όλοι μου κάνουν αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω. Έχω πει στο παρελθόν ότι τελείωσα (με τις γέννες) όταν δεν είχα τελειώσει. Νομίζω, τώρα, είμαι τόσο κουρασμένη. Και νιώθω, ότι με τον COVID, θα ήταν απλώς μία τρέλα».