Το γύρο τoυ Διαδικτύου κάνουν από το μεσημέρι της Κυριακής (7/3) βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Οι εικόνες αστυνομικής βίας σε βάρος πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στον πολιτικό χώρο, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ δεν λείπουν και οι αντιδράσεις ακόμα και μέσα στο αστυνομικό σώμα.

Η επίθεση της αστυνομίας σε βάρος πολιτών δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητη, αλλά ούτε και να μείνει ασχολίαστη από την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρακολουθώντας εμβρόντητη τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα που συνέβησαν στην παλιά γειτονιά της, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Για ποιον λόγο αυτό το ξύλο; Για ποιον λόγο σε έναν άοπλο πολίτη αυτή η βία; Παιδιά για τον Θεό, μη μου στέλνετε τέτοιου είδους μηνύματα. Δεν είναι γκομενικό το ζήτημα, δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άλλη πλευρά.

Εάν έγινε ντου στους αστυνομικούς, λίγη ώρα πριν και μετά νευρίασαν και ξέσπασαν σε ένα πολίτη, είναι προβληματικό.

Εάν έχεις παραβεί τα μέτρα, να πληρώσεις το πρόστιμο. Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο» τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: