Στον Άγιο Δομίνικο και στα χρέη της παρουσίασης του Survivor, επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής πριν από μερικές ημέρες ήταν στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του και στον ερχομό του τέταρτου παιδιού του.

Το κοριτσάκι του γεννήθηκε υγιέστατο και αφού το χάρηκε μερικές ημέρες ταξίδεψε και πάλι πίσω στον Άγιο Δομίνικο και όχι με άδεια χέρια.

Tο βράδυ της Κυριακής (7/3) οι τηλεθεατές του Survivor, είδαν τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται τους παίκτες στο παιχνίδι και αφού δέχτηκε τις ευχές τους κέρασε γλυκά για τον ερχομό της κόρης του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, είναι γλυκύτατη και σας στέλνει χαιρετίσματα. Ευχαριστώ τον Ατζούν που μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω στην Ελλάδα και να δω το τέταρτο τέκνο μου. Είμαστε και πάλι εδώ και σήμερα θα είναι το πιο γλυκό κουίζ. Σας έφερα ένα κέρασμα», είπε ο ίδιος.

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο ραδιόφωνο του Sfera και την εκπομπή που συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Είναι το τέταρτο παιδί για τον παρουσιαστή μιας έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και τώρα έγινε μπαμπάς από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: