Ένας από τους πιο διάσημους τράπερ στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση για συμμετοχή στο φετινό Survivor, πρόταση στην οποία παρά το αστρονομικό ποσό που του προσέφεραν, είπε όχι…

Ο λόγος για τον Light, ο οποίος μέσα από ένα live που πραγματοποίησε στο Instagram, αποκάλυψε πως του έκαναν πρόταση να πάει στο Survivor 4 και μάλιστα με το πιο μεγάλο ποσό μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, είπε πως θα του έδιναν 300.000 € για 3 μήνες, ενώ ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν και 400.000€.

Ο λόγος που δεν δέχτηκε την πρόταση, όπως είπε, είναι γιατί δεν ήθελε να γίνει ρεζίλι. Ενώ, αρχικά σκεφτόταν το ενδεχόμενο να ταξιδέψει Άγιο Δομίνικο λόγω του ποσού που του έδιναν, τελικά όμως είπε “όχι”.

Ενώ, στο live ο Light δεν δίστασε να πει πως όταν αρνήθηκε την πρόταση είπε να δώσουν τα λεφτά στην Κρεμλίδου.

Να σημειώσουμε πως ο Light είναι ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ στην Ελλάδα, σημειώνει τεράστια επιτυχία και σίγουρα θα έφτανε στα ύψη την τηλεθέαση και θα έκανε μεγαλύτερα νούμερα από ότι ήδη κάνει.

To φαινόμενο Light

Ο Yung Light (πραγματικό όνομα: Χρήστος Ιωαννίδης), γνωστός και ως Nerogreco, είναι Έλληνας τράπερ, ιδιοκτήτης και μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music.

Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Κένυα, από την πλευρά της μητέρας του( από εκεί και το ψευδώνυμο “Nero Greco”, που μεταφράζεται ως “ο μαύρος Έλληνας”).

Ανακαλύφθηκε από τον Υποχθόνιο το 2012, σε ηλικία 17 ετών. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο κομμάτια σε συνεργασία με τον τράπερ SNIK, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Το 2016 κυκλοφόρησε το single Ποιος Είμαι το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το πιο γνωστό του single με πάνω από 26 εκ. προβολές.

Το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Primo, το οποίο περιλαμβάνει το κομμάτι Πέτα Τα και το ομώνυμο τραγούδι ,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία.

Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα single τα οποίο γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains, με τον DJ Silence.

Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια εταιρία ρουχισμού PrimoTheBrand.

Το 2020 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο αφού τα κομμάτια στα οποία συμμετείχε τόσο ως δημιουργός όσο και με άλλους καλλιτέχνες (MadClip, Hawk, Billy Sio, Atc Nico κλπ.) γνώρισαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό (Slang.Iced out,Xiliometra).

Στις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου -στο Spotify και στο Youtube αντίστοιχα- δημοσιεύθηκε το blow up κομμάτι του Voodoo σε συνεργασία με τον Hawk καθώς και ο κοινός τους δίσκος με την ονομασία Supernova στις 25 Δεκεμβρίου.