Η εβδομάδα που άρχισε στο «MasterChef 5» είναι θεματική, αλλά στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (08/03) η επιστροφή του Κωστή Αλεξάκη στον διαγωνισμό μαγειρικής προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί πήρε μία εβδομάδα για να γίνει αυτό, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πως ο παίκτης του «MasterChef 5» χρειάστηκε να μείνει σε καραντίνα και να κάνει μια σειρά από τεστ, προκειμένου να τηρηθούν τα πρωτόκολλα για τον κοροναϊό.

Ενοχλημένοι οι παίκτες από την επιστροφή του Κωστή

«Τι κάνει ο Κωστής ξανά στο MasterChef. Ήταν το χειρότερο σενάριο που κάναμε στο σπίτι, ότι μπορεί να επιστρέψει», σημείωσε με αρκετή δόση ειρωνείας η Μαρίνα, βλέποντας τον συμπαίκτη της να μπαίνει στο στούντιο.

«Χθες το βράδυ είδα φίδια στον ύπνο μου. Λυπάμαι πάρα πολύ που λέω τέτοια πράγματα», σχολίασε αρκετά δηκτικά από την πλευρά της η Λία. «Οι άνθρωποι που είναι ρουφιάνοι, ύπουλοι, νυφίτσες, διπρόσωποι, δεν θέλω ούτε καλημέρα να μου λένε», είπε ο Ιωάννης.

Διονύσης μαινόμενος στο «MasterChef 5»
Τέλος, ο Διονύσης ακούγεται να φωνάζει στον παίκτη του «MasterChef 5» «ψάξε δωμάτιο, δήμαρχε, γιατί δεν σε βλέπω καλά».

Ο μάγειρας αποκάλυψε πως ο Κρητικός έμενε στο δωμάτιο μαζί του, κάτι που τώρα δεν θα το επιτρέψει. «Θα απευθυνθώ στην παραγωγή να μου αλλάξουν δωμάτιο ή, αν δεν γίνεται διαφορετικά, να αποχωρήσω από το παιχνίδι», ακούγεται να λέει.

Οι κριτές του «MasterChef 5», που φέτος έχουν επιλέξει να είναι πιο παρεμβατικοί και να… τσιγκλάνε τους διαγωνιζόμενους για λίγες στιγμές ριάλιτι, ζήτησαν από τους παίκτες να σχολιάσουν την επιστροφή του Κωστή.

«Νομίζω έκανε τη βόλτα του, πήρε τον αέρα του. Ελπίζω να μπορέσει να ξαναπροσαρμοστεί στις καινούριες συνθήκες» είπε η Μαρίνα, σε ένα πολύ διαφορετικό τόνο από εκείνον που είχε στην κατ’ ιδίαν συνέντευξη λίγο νωρίτερα.

Από την άλλη, ο Διονύσης δεν φάνηκε να επιλέγει τη διπλωματία. «Όπως τον κερδίσαμε από τύχη, θα του χρειαστεί για να μείνει στο σπίτι», είπε ο Διονύσης για την επιστροφή του Κωστή στο «MasterChef 5». Ο Κρητικός είχε δηλώσει, αποχωρώντας, πως κατά κύριο λόγο ήταν θέμα τύχης που αποχώρησε.