Η ευφάνταστη κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε», που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όσο λίγες, θα μας κρατάει συντροφιά από αύριο, Δευτέρα 15 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00 στο MEGA με διπλό επεισόδιο.

Η Ντάλια, ο Σπύρος, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης, η Αμαλία, η γιαγιά Σοφία και η Θεοπούλα, θα μας χαρίσουν απλόχερα στιγμές γέλιου με τις απίθανες ατάκες τους και το μοναδικό τους χιούμορ αλλά και … μαθήματα ανθρωπιάς. Οι ήρωες μας, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας με ένα ατέλειωτο κουβάρι περιπετειών να ξεκινά γι’ αυτούς. Μέσα από κινδύνους και ανατροπές θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια της υπόθεσης αλλά και τη δική τους, προσωπική αλήθεια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, με την αριστοτεχνική του πένα, δημιούργησε χαρακτήρες που κατάφεραν να πουν τα πιο σημαντικά πράγματα, κλέβοντας για πάντα τις καρδιές μας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, ‘Εφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα. 

#StoParaPente

«ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ