Η Νάντια Μπουλέ μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, μετά από την ανακοίνωση που έκανε μέσω Instagram.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Pop Up η ηθοποιός που βρίσκεται στον έκτο μήνα μίλησε για την σχέση της με τον Γιώργο Ισαάκ και αποκάλυψε τον τρόπο που του ανακοίνωσε το μεγάλο νέο.

Η ίδια αναφέρθηκε στα άγχη της εγκυμοσύνης, στα κιλά που έχει πάρει, τις λιγούρες αλλά και στις προβλέψεις της για τον σύντροφό της ως «χαζομπαμπά».

«Είναι μια χαρούμενη εξέλιξη, την οποία ήθελα να επικοινωνήσω εγώ και όχι να επικοινωνηθεί μόνο του επειδή πια δεν θα μπορούσε να κρυφτεί. Είναι πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα αυτή και είναι ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθεις. Έχει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων που μπορείς να νιώσεις… Από πολύ αγχωτικές σκέψεις μέχρι πολύ ωραίες.

Ήταν μπροστά ο σύντροφός μου όταν έκανα το τεστ, δεν χρειάστηκε να του το ανακοινώσω με κάποιο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε κοριτσάκι. Εγώ νόμιζα ότι θα έχω αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι. Έχω πάρει 3,5 κιλά μέχρι τώρα. Δεν έχω λιγούρες αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθώ να το ελέγξω.

Εγώ είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε θεωρώ ότι ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης μας, χωρίς πλάνο και προγραμματισμό. Μου αρέσει που έγινε αβίαστα. Θα είναι παιδί της καραντίνας και αυτό. Ο γάμος δεν είναι στο πρόγραμμά μου. Πια είναι τόσο κοινό το να κάνεις παιδί χωρίς να χρειαστεί να παντρευτείς. Δεν είμαι φαν του θεσμού γιατί περισσότερο με αγχώνει παρά με κάνει να νιώθω κάποια ασφάλεια.

Στον μπαμπά μου το ανακοίνωσα μέσω skype ότι είμαι έγκυος. Τον έψαχνα αρκετές ημέρες για να του το πω. Πιστεύω ότι ο σύντροφός μου θα είναι χαζομπαμπάς γιατί είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Θα τα πάθει όλα» είπε η Νάντια Μπουλέ.