Ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος φαίνεται ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή με την μικρή Έλενα, καρπό του έρωτά του με την Υβόννη Μπόσνιακ..

Η αδυναμία που έχει στην κόρη του Ελένη, είναι γνωστή. Στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello:

«Το παιδί άλλαξε τη ζωή μου. Εντελώς. Η Ελένη είναι προτεραιότητα μας στα πάντα. Μπορεί να βγάλει μια τόση δα φωνούλα κι εμείς να σηκωθούμε όρθιοι σαν να συμβαίνει το μεγαλύτερο γεγονός στον κόσμο. Είμαστε συνέχεια σε συναγερμό: μήπως είναι πιο ζεστή, μήπως δεν είναι σκεπασμένη καλά και κρυώσει, μήπως δεν έχει φάει όσο θα έπρεπε; Ασχολούμαστε πολύ με την Ελένη, μας έχει σούζα. Τώρα καταλαβαίνω πώς είναι να έχεις ένα παιδί, τα πάντα τα κάνεις για εκείνο, είναι το νούμερο ένα στη ζωή σου,. Θέλω να πιστεύω πως είμαι καλός πατέρας. Ασχολούμαι πολύ με την κόρη μου, με έχει δέσμιο, η Ελένη με έχει φυλακίσει με την αγάπη της».

Ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να μη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο στις σπάνιες περιπτώσεις που θα το κάνει δείχνει και την άλλη πλευρά του, όχι αυτή του δημοφιλούς καλλιτέχνη αλλά του τρυφερού πατέρα.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που ο Αντώνης Ρέμος έχει δημοσιεύσει στο Instagram: