Για τον ερχομό του γιου της, αλλά και τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, μίλησε η Τζένη Θεωνά, η οποία παραχώρησε μια νέα εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ηθοποιός μάλιστα πέρασε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και την απόφασή τους να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης.

 

 

 

Μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού τους και πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα, η Τζένη Θεωνά δήλωσε:

«Αυτές οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί ακόμη μέσα μου. Τίποτα δεν είναι το ίδιο! Νιώθω τεράστιο θαυμασμό για εκείνον. Με συγκινεί και μου προκαλεί δέος το πόσο γρήγορα μαθαίνει τον κόσμο και τους ανθρώπους, πώς χτίζεται η γνώση μέσα του, όσα του κάνουν εντύπωση.

Πολλές φορές παραμιλά στον ύπνο του και λέει τραγουδάκια.

Η αγάπη μου για εκείνον είναι αδιανόητη και αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που βρέθηκε στη ζωή μας αυτό το πλάσμα και τη φωτίζει με τέτοιον τρόπο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Τζένη Θεωνά μίλησε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και πόσο έχει αλλάξει μετά από τη γέννηση του μωρού:

«Είναι τελείως διαφορετική. Πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια κι εμείς ως άνθρωποι δεν έχουμε καμία προτεραιότητα. Όλα κινούνται και περιστρέφονται γύρω από το παιδί.

Για να ξαναφτιαχτεί η σχέση μας ως ζευγαριού, απαιτούνται ιδιαίτερη δουλειά και χρόνος. Δηλαδή, υπάρχουν στιγμές που οι ανάγκες του παιδιού είναι τόσο μεγάλες που βλέπεις το σύντροφο σου ως συνεργάτη, πατέρα και σύμμαχο.

Και σε αυτό το κομμάτι με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχοθεραπεία.

Αν υπάρχει όμως ποιότητα στη σχέση του ζευγαριού, αυτή θα βαθύνει και θα επανέλθει. Χρειάζεται ψυχραιμία, αποδοχή του ότι είναι μια άλλη φάση και όλα θα ξανασυμβούν με διαφορετικό τρόπο. Τα πάντα άλλωστε κάνουν κύκλους».

Μιλώντας τον Δήμο Αναστασιάδη και τα στοιχεία που αγαπά περισσότερο σε αυτόν η Τζένη Θεωνά είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε πολλές κοινές συνήθειες, αλλά, ταυτόχρονα, πολύ διαφορετικές περιοχές. Λυτό όμως που αγαπώ πραγματικά πάνω του είναι το ότι διαθέτει ποιότητα και καθαρότητα. Όσο κι αν διαφω­νούμε, τον εκτιμώ και τον σέβο­μαι γιατί είναι άτομο εξαίρετης ποιότητας που εμφορείται από ήθος, φύσει και θέσει ρομαντι­κές, παραδοσιακές και συγκινη­τικές αρχές.

Ενώ στην καθημερι­νότητα του είναι χαοτικός και απόλυτα στον κόσμο του, δοσμέ­νος στην τέχνη και τη δημιουρ­γία του, στη μεγάλη εικόνα η οι­κογένεια μας είναι η βάση του.

Στην αρχή αυτό δεν γίνεται αντι­ληπτό γιατί περνά πάρα πολλές ώρες στο στούντιο, ζει εκεί. Εγώ όμως καταλαβαίνω την προτε­ραιότητα που έχουμε για τον Δή­μο τόσο εγώ όσο και το παιδί, για το οποίο είναι εξαιρετικός μπα­μπάς.

Θαυμάζω επίσης τη φα­ντασία, το πάθος για δημιουργι­κότητα και την αδιανόητη συγκέ­ντρωση ίου – εν αντιθέσει με μέ­να, που συνεχώς διασπώμαι. Εί­ναι καλλιτεχνική φύση, ζει για να γράφει μουσική και να ανεβαίνει στη σκηνή».

Απαντώντας στο αν ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά τους, η Τζένη Θεωνά δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό Hello:

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Οι συνθήκες που ζούμε χαρακτηρίζονται από τόσο καται­γιστικές εξελίξεις που απομακρύ­νεται από το μυαλό μου η ιδέα ταυ μυστηρίου, παρότι μου αρέσει η παράδοση του.

Θεωρώ πως είναι πολύ συγκινητικό να μαζευτούν η οικογένεια και οι άνθρωποι που συ’ αλήθεια αγαπούν το ζευγάρι στην ένωση του.

Το αντιμετωπίζω ως μια γιορτή, γιατί από κάθε άλ­λη άποψη δεν με αφορά καθόλου. Πλέον, όμως, στις συνθήκες εγκλει­σμού, μου φαίνεται ότι ανήκει σε μια άλλη σφαίρα. Θέλω πολύ όμως να οργανώσουμε ένα μεγάλο πάρ­τι όταν ο γιος μας κλείσει τα 3 γιατί δεν έχουμε κάνει τη βάφτιση του, ενώ γιόρτασε τα πρώτα του -και μάλλον και τα δεύτερα- γενέθλια στην καραντίνα»