Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πολλούς λόγους να είναι περήφανος για τα παιδιά του και ένας από αυτούς είναι ότι έχουν το ίδιο ταλέντο με εκείνον στο τραγούδι.

Ο γιος του Γιώργος Κακοσαίος έχει ήδη ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του πενταγράμμου με την αμέριστη υποστήριξη του πατέρα του ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής του.

 

 

Η μεγαλύτερη κόρη του, η Κατερίνα έχει επίσης πολύ ωραία φωνή και πολύ καλή κατάρτιση στη μουσική όμως προς το παρόν ασχολείται με τις σπουδές της πάνω στη βιολογία.

Τώρα όμως φαίνεται πως ένα ακόμη αστέρι γεννιέται στην οικογένεια Κακοσαίου αφού και ο Βενιαμίν, Κώστας Κακοσαίος έχει πολύ μελωδική λέξεις από δω φωνή

Tο διαπιστώσαμε με το βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Πλούταρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής έπαιζε την κιθάρα του με τον 11χρονο Κωστή να ερμηνεύει ένα πολύ μελωδικό κομμάτι και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό…

Μάλιστα, στα σχόλια κάτω από το βίντεο η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου μεταξύ άλλων, έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τις φωνητικές δυνατότητες του πιτσιρικά ο οποίος προφανώς είναι άλλο ένα μήλο που έχει πέσει κάτω από τη… μηλιά, Γιάννη Πλούταρχο.

Απολαύστε παρακάτω το βίντεο με τη μουσική συνύπαρξη πατέρα και γιου.