H Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της προσωπικής της ζωής καθώς σύντομα θα γίνει μανούλα φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και influencer βρίσκεται στη Ζυρίχη, εκεί όπου εργάζεται μόνιμα ο αγαπημένος της και δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και είναι πολύ ενεργή.

Η Μαρία Ηλιάκη παρήγγειλε ένα καινούργιο κρεβάτι και έλειπε ένα εξάρτημα… και έλαβε ένα mail από την εταιρεία που την ενημέρωνε πως το εξάρτημα αυτό θα το παραλάβει την 15η εβδομάδα του χρόνου, κάτι που την έκανε έξω φρενών.

 

 

 

Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη είπε:

«Παιδιά, σταματήστε να με τρολάρετε για το κρεβάτι γιατί βλέπετε και η βλεφαρίδα είναι έξαλλη αυτή τη στιγμή. Σήμερα μας στείλανε mail, βέβαια, συγγνώμη λέει για την καθυστέρηση, το εξάρτημα λέει που λείπει θα έρθει τη 15η εβδομάδα του χρόνου.

Θα κάτσω δηλαδή εγώ να μετράω ποια είναι η 15η εβδομάδα του χρόνου. Πες μου χρυσέ μου μια ημερομηνία που θα έρθει αυτό το εξάρτημα… Τι μου γράφεις 15η εβδομάδα;»!