H «Έξαψη» έρχεται και αυτή την εβδομάδα με δυνατά επεισόδια, μεγάλες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA

Δευτέρα 29 Μαρτίου

Επεισόδιο 37

Μια νέα ανάμνηση της Βίκυς φέρνει στο φως τη γνωριμία της με το Μηνά. Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. Κλαίρη και Αγάπη μοιράζονται αληθινές στιγμές μάνας- κόρης. Η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. Αλέξανδρος και Κωστής έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Ανάμεσα στον Ορφέα και τη Μαρίνα φαίνεται πως υπάρχουν άλυτες υποθέσεις. Η σχέση του Γιάννου με το ποτό ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους.

Δείτε το τρέιλερ

Τρίτη 30 Μαρτίου

Επεισόδιο 38

Η εμφάνιση του Ορφέα φέρνει στη Μαρίνα μνήμες που την ταράζουν. Η Τζόυ συνεχίζει να αγνοείται. Η Εβίτα, στα όρια της κατάρρευσης. Οι απαιτήσεις του Παντοπωλείου κάνουν την Κλαίρη να χρωστάει στον προμηθευτή της. Ο Γιάννος προσφέρεται να τη βοηθήσει οικονομικά. Η Ίριδα πιέζει το Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση. Ο Μηνάς έρχεται αντιμέτωπος με τη

Μαρίνα όταν μαθαίνει ότι γνώριζε τη Βίκυ πριν το ατύχημα. Ο Γιάννος εμφανίζεται για πρώτη φορά σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Τετάρτη 31 Μαρτίου

Επεισόδιο 39

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ο Κωστής, μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του. Ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεσης της Βίκυς. Η Εβίτα επισκέπτεται το Παντοπωλείο της Κλαίρης. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA