Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την διάσημη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Ήταν 29η Μαρτίου του 2015, όταν η Ελένη Μενεγάκη βίωσε το θαύμα της μητρότητας για τέταρτη φορά. Η κόρη της, Μαρίνα – ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο – ήρθε στον κόσμο και γέμισε χαμόγελα ευτυχίας όλο το σπίτι, με τα παιδιά της Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια να είναι ενθουσιασμένα με το νέο μέλος.

Σήμερα, η μικρή Μαρίνα έχει γενέθλια και γίνεται έξι ετών.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας, όταν η μικρή Μαρίνα ήρθε στον κόσμο λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στις 29/03/2015.

Ο ερχομός της κόρης της επισφράγισε τον μεγάλο της έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κράτησε “κρυφή” την εγκυμοσύνη της, μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς δεν επιθυμούσε να μιλάει για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες με την μικρή Μαρίνα στα social media.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ευτυχισμένη μανούλα τρέφει τεράστια αδυναμία στην μικρή της πριγκίπισσα, η οποία βέβαια έχει τρελή αδυναμία στον μπαμπά της

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της. Τον θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει, έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους» έχει εξομολογηθεί η παρουσιάστρια στο παρελθόν.