Ενάμιση χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο της, η Έλι Γκούλντινγκ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ενώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Caspar Jopling και όπως αποκάλυψε η ίδια στην Vogue πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το μάθαμε στην επέτειο του γάμου μας! Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Η σκέψη του να μείνω έγκυος δεν φαινόταν και πολύ ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Το ότι είμαι σε ενδιαφέρουσα με κάνει να νιώθω ανθρώπινη. Έχω καμπύλες που δεν είχα πριν και τις απολαμβάνω. Νομίζω τις απολαμβάνει και ο άντρας μου” αποκάλυψε στην Vogue η Έλι Γκούλντινγκ.

 

 

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της Πριγκίπισσας Ευγενίας το 2017, ενώ το 2019 παντρεύτηκε.

Τις δύο γυναίκες συνδέει μία δυνατή φιλία από το 2011, όταν η Goulding τραγούδησε στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μιντλετον.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, στράφηκε αμέσως για συμβουλές στην Πριγκίπισσα, καθώς εκείνη έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί τον προηγούμενο μήνα. Σε συνέντευξη της, μάλιστα, δήλωσε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ προηγουμένως το ενδεχόμενο της μητρότητας: «Το να είμαι μητέρα δεν ήταν στο μυαλό μου, ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποια γυναίκα έπρεπε να οριστεί από τη μητρότητα» .

Η τραγουδίστρια, αν και ήξερε για την εγκυμοσύνη της από τον περασμένο Αύγουστο, το αποκάλυψε μόνο όταν ήταν 30 εβδομάδων. Σε συνέντευξη της στο «The Telegraph», εξηγεί το λόγο:

«Λίγες ακόμη εβδομάδες και τότε θα είμαι μαμά…Ακόμα είναι παράξενο να λέω αυτά τα λόγια δυνατά. Χρειαζόμουν χρόνο για να το ξεπεράσω. Πέρυσι κυκλοφόρησα ένα άλμπουμ και τελείωσα τη συγγραφή ενός βιβλίου. Τότε, αφού μετά την καραντίνα περπατούσα με τα μεγάλα παλτά του συζύγου μου για να κρύψω την κοιλιά μου και ζούσαμε σε διαφορετικά μέρη στο Oxfordshire και στο Λονδίνο, μετακομίσαμε σε ένα νέο σπίτι. Το σπίτι μας. Ένιωσα σαν να είχαμε τις κατάλληλες ρίζες και ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι, είχα επίσης αγοράσει ένα καινούργιο μπάνιο και ήμουν τόσο περήφανη που ήθελα να το δείξω στις φωτογραφίες!»