Σύντομα, η Ελένη Μενεγάκη θα μετακομίσει από τα Μελίσσια στην Κηφισιά, όπου αγόρασε σπίτι με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα θα είναι έτοιμο σε λίγο διάστημα, αφού σήμερα μπήκε και η ηλεκτρική κουζίνα της σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πατζόπουλος θα αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια και θα μετακομίσουν σε αυτό της Κηφισιάς, όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν…

Το ζευγάρι θα μείνει στο νέο σπίτι με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Ενώ, ο Άγγελος θα φύγει στο εξωτερικό και τελικά δεν θα πάει για σπουδές στην Αμερική αλλά στη Μεγάλη Βρετανία.

Ενώ μέσα από την εκπομπή, Ευτυχείτε μάθαμε: «Ο μέσος όρος της τιμής πώλησης των νέων σπιτιών στην Κηφισιά αγγίζει τα 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα ακίνητο αντίστοιχων τετραγωνικών με μία απλή μαθηματική πράξη κοστίζει 1.650.000 ευρώ»!

Όμως η Ελένη φαίνεται πως ήδη αισθάνεται νοσταλγία, αφού τις τελευταίες ημέρες αναρτά διαρκώς φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της λαμπερής παρουσιάστριας: