Με μία σειρά από insta stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζένια Μπονάτσου συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ζένια Μπονάτσου είναι ένα νέο κορίτσι που προέρχεται από μια οικογένεια με “βαρύ” όνομα στο χώρο του θεάματος, ωστόσο απέδειξε αρκετές φορές το ταλέντο της και τελευταία στο J2US, όπου την είδαμε να είναι ιδιαίτερα καλή τόσο στο τραγούδι όσο και στο act!

Η 23χρονη Ζένια, εγγονή της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη και κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, θυμήθηκε τον αγαπημένο της πατέρα Βλάσση, που της λείπει όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν πολύ.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή στα 54 χρόνια του όταν η Ζένια ήταν μόλις 7 χρονών.

«Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου Βλάσσης Μπονάτσος την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά». Μου λείπει πολύ» έχει δηλώσει σε παλαιότερη  συνέντευξή της  η Ζένια  Μπονάτσου.

Η Ζένια Μπονάτσου έχει εξομολογηθεί, ότι μπαίνει στο youtube και βλέπει τον μπαμπά της, να τραγουδά αλλά και στις δεκάδες εκπομπές και show που έχει κάνει.

Δείτε παρακάτω τις σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ζένια Μπονάτσου: