Μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές θα ζήσουν οι τηλεθεατές στο MEGA CINEMA. Γερές δόσεις δράσης, αγωνία που φτάνει στο κόκκινο και ανεξάντλητη φαντασία φτιάχνουν το πιο συναρπαστικό πακέτο επιλογών και αυτή την εβδομάδα.

Τετάρτη 7 Απριλίου στις 22:00

 

Το «RED 2», θα μεταδοθεί απόψε στις 22:00 στο MEGA CINEMA και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με καταιγιστική δράση και ένα εξαιρετικό καστ βραβευμένων ηθοποιών. Στο sequel της ταινίας «Red», η παρέα των βετεράνων κατασκόπων (Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς και Έλεν Μίρεν) επιστρέφει έτοιμη για νέες περιπέτειες. Ο πρώην πράκτορας Φρανκ Μόουζες τον οποίο υποδύεται ο μοναδικός Μπρους Γουίλις έχει πια αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ένα χαρτί που διαρρέει στο ίντερνετ και συνδέει λανθασμένα το όνομα του με ένα κρυμμένο πυρηνικό όπλο, θα οδηγήσει την ομάδα των κατασκόπων σε ένα παγκόσμιο σαφάρι για την ανεύρεση των πραγματικών υπευθύνων. Στο δρόμο για την αναζήτηση της αλήθειας, ο Φράνκ θα συναντηθεί με την πρώην φίλη του Κάτια  (Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς), αλλά και τον Μπέϊλυ (Άντονι Χόπκινς), έναν ιδιοφυή επιστήμονα και παλιό συνεργάτη του.

Η σκηνοθεσία είναι του Ντιν Πάρισον. Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Μαίρη Λουίζ Πάρκερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν.

 

Παρασκευή 9 Απριλίου στις 21:00

 

Την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 21:00 είμαστε όλοι καλεσμένοι σε ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο με παράξενους επισκέπτες, το περίφημο «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ» με ιδιοκτήτη τον Κόμη Δράκουλα. Στα γενέθλια της κορούλας του, που κλείνει (μόλις!) τα 118 της χρόνια καλεσμένοι είναι μεταξύ άλλων ο Αόρατος Άνθρωπος, η Μούμια και το Τέρας του Φρανκεστάιν, οι οποίοι καταφθάνουν και είναι έτοιμοι για ξέφρενο πάρτι. Ο Τζόναθαν, ένας περιπλανώμενος ταξιδιώτης βρίσκεται τυχαία στο ξενοδοχείο και είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Πώς θα καταλήξει άραγε αυτό το σαββατοκύριακο; Μια συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων με την υπογραφή του ευφάνταστου σκηνοθέτη Γκέντι Ταρτακόφσκι που θα κρατήσει την καλύτερη συντροφιά σε μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους. Με τις φωνές των: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Στεφανία Φιλιάδη, ‘Αγγελου Λιάγκου, Ηλία Ζερβού, Γιώργου Πετρόχειλου, Φωτεινής Ντεμίρη, Ντορίνας Θεοχαρίδου.

Κυριακή 11 Απριλίου στις 22:10 | Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

Το «ESCAPE ROOM», ένα ψυχολογικό θρίλερ,  σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Κυριακή 11 Απριλίου στις 22:10.  Έξι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, δέχονται την πρόκληση να μπουν σε ένα δωμάτιο διαφυγής κι αν καταφέρουν να ξεφύγουν να κερδίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια. Έχουν στη διάθεση τους μόλις μία ώρα και σύντομα θα ανακαλύψουν ότι αν δεν καταφέρουν να αποφύγουν τις θανάσιμες παγίδες και τους περίπλοκους γρίφους, κινδυνεύουν να μείνουν μέσα για πάντα. Για να επιβιώσουν θα χρειαστεί να συνεργαστούν μεταξύ τους και να βάλουν στην άκρη τα προσωπικά τους συμφέροντα. Αγωνία, μυστήριο και αδρεναλίνη στα ύψη με μοναδικό στόχο την τελική επιβίωση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Άνταμ Ρόμπιτελ. Πρωταγωνιστούν: Λόγκαν Μίλερ, Ντέμπορα Αν Γολ , Τέιλορ Ράσελ.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA!

#MegaCinema

#Red2 #HotelTransylvania #EscapeRoom