Το δεύτερο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA, υπόσχεται να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές.

Στο νέο επεισόδιο με τίτλο «Ο μαγικός αυλός» η Θάλεια αναγκάζεται να επιστρέψει στο Βαθύ και να μεταφέρει το αίτημα των απαγωγέων στον επικεφαλής των ερευνών, Νάσο Οικονομίδη.

Τα ίδια αναπάντητα ερωτήματα που έχει στο μυαλό της θα απασχολήσουν και τις αρχές. Γιατί επέλεξαν να επικοινωνήσουν μαζί της οι δράστες; Ποια είναι η σύνδεσή της με την υπόθεση, πέρα από το γεγονός πως τα δυο της ανίψια βρίσκονται ανάμεσα στους απαχθέντες;

Την ίδια στιγμή οι απαγωγείς υλοποιούν με στρατιωτική πειθαρχία το σχέδιό τους. Φαίνεται πως γνωρίζουν τα πάντα για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους και με καλυμμένα τα πρόσωπα δίνουν σαφείς εντολές στην Ελπίδα και τον Σάββα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο κρησφύγετο.

Το ποσό που ζητούν είναι υπέρογκο και η ανακοίνωσή του στους γονείς, προκαλεί τεράστια αναστάτωση. Το μεγαλύτερο πλήγμα ωστόσο θα το δεχτεί η οικογένεια της Θάλειας όταν πληροφορηθεί για την εμπλοκή της.

Εντυπωσίασε από το πρώτο επεισόδιο

Με κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών, ερμηνείες που συγκλονίζουν και ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών, ο «Σιωπηλός Δρόμος», η νέα δραματική σειρά του ΜEGA, κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και από το πρώτο επεισόδιο η δυναμική της έγινε αισθητή τόσο στα social media όσο και στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» έθεσε τον πήχη ψηλά και με το τηλεοπτικό κοινό να ενθουσιάζεται με την αισθητική της σειράς που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από διεθνείς παραγωγές που παρακολουθούμε στο Netflix.

Ο βραβευμένος Βαρδής Μαρινάκης που βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, είναι άλλωστε μετρ των ταινιών μικρού μήκους και στην πρώτη του δουλειά στην μικρή οθόνη, παραδίδει μαθήματα σύγχρονης τηλεοπτικής δραματουργίας.

Οι δύο δυνατές πένες του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη, του συγγραφικού διδύμου από τις «Άγριες Μέλισσες» κι ένα αριστοτεχνικά επιλεγμένο καστ ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας 13 επεισόδια κινηματογραφικών προδιαγραφών που ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη.

Οι διθυραμβικές κριτικές από τη διαδικτυακή αβάν πρεμιέρ έρχονται να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες των τηλεθεατών που από το πρώτο τρέιλερ της σειράς ήταν μεγάλες.

Λίγα λόγια για την πλοκή

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό.

Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό.

Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως.

Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;