Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Ολυμπία Χοψονίδου, όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, καθησύχασε ωστόσο τους followers της, λέγοντας πως όλα είναι καλά.

Δείτε την ανάρτηση

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι μετά από 6 εγκυμοσύνες, της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, καθημερινά προσπαθεί με τα κιλά της, ενώ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα.

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.