Tις πιο συναρπαστικές κινηματογραφικές επιλογές προτείνει το MEGA CINEMA αυτή την εβδομάδα. Με πέντε ξεχωριστές ταινίες θα ταξιδέψουμε στα πιο απίθανα μέρη, θα ζήσουμε δυνατές περιπέτειες, θα λύσουμε μυστήρια και θα γελάσουμε με την καρδιά μας.

Τετάρτη 14 Απριλίου στις 22:00

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια περιπέτεια γεμάτη αγωνία και ανατροπές.To «ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ» θα μεταδοθεί απόψε στις 22:00 και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο Ρέι Μπρέσλιν (Σιλβέστερ Σταλόνε) είναι ένας δημοφιλής σχεδιαστής συστημάτων ασφαλείας, ο οποίος πέφτει θύμα πλεκτάνης και καταλήγει παγιδευμένος σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας. Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, καταφέρνει να έρθει κοντά με τον κατάδικο Εμιλ Ροτμάγιερ (Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ) και μαζί θα προσπαθήσουν να αποδράσουν. Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζιμ Καβίζελ, Έιμι Ράιαν.

 

Παρασκευή 16 Απριλίου στις 21:00 | Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Την Παρασκευή 16 Απριλίου στις 21:00 η αγαπημένη τερατοπαρέα επιστρέφει με νέες περιπέτειες. Το «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση είναι ακόμα μία συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γκέντι Ταρτακόφσκι. Η Μέιβις κάνει έκπληξη στον εργασιομανή πατέρα της, Δράκουλα, διοργανώνοντας μια πολυτελή κρουαζιέρα με προορισμό το Τρίγωνο των Βερμούδων καλώντας όλα τα μέλη της γνωστής παρέας. Τι θα γίνει όμως,

όταν ο Δράκουλας ερωτευτεί παράφορα την γοητευτική και συνάμα επικίνδυνη καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου; Ο έρωτας του είναι ικανός να οδηγήσει τα τέρατα στην απόλυτη καταστροφή.

Με τις φωνές των: Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Νατάσας Σιδηροκαστρίτου, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, Κώστα Αποστολίδη, Στεφανίας Φιλιάδη, Άγγελου Λιάγκου, Χρήστου Συριώτη, Γιάννη Στεφόπουλου, Βασίλης Μήλιου, Λουκά Φραγκούλη, Θανάση Κουρλαμπά, Φώτη Πετρίδη, Μελίνας Χατζηγεωργίου.

 

Παρασκευή 16 Απριλίου στις 22:50

 

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, επιστρέφει πιο μαχητικός από ποτέ στην καταιγιστική περιπέτεια «Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου στις 22:50.

Ο Τζακ Ρομπιντό (Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ) είναι ένας πρώην αστυνομικός που υπηρετεί ως φρουρός στα σύνορα του Μεξικό. Ένα αδίστακτο καρτέλ ναρκωτικών σχεδιάζει να περάσει από τα σύνορα ένα φορτίο αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Τζακ είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει τη σκοτεινή αυτή επιχείρηση. Για αυτόν είναι προσωπική υπόθεση καθώς η κόρη του έχασε τη ζωή της από υπερβολική δόση. Πρωταγωνιστούν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Σκοτ Άτκινς, Γκάτι Μακντόναλντ, Αντρέ Μπερνάρντ.

Κυριακή 18 Απριλίου στις 14:00

Την Κυριακή το μεσημέρι η κωμωδία «ΣΚΕΤΟ ΖΩΟΝ» με τον Ρομπ Σνάιντερ παίρνει τη σκυτάλη στο MEGA CINEMA για γερές δόσεις γέλιου. Ο Μάρβιν (Ρομπ Σνάιντερ), ένας ταπεινός υπαλληλάκος, δε διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να τελειώσει τη Σχολή της Αστυνομίας, που είναι το μεγάλο του όνειρο. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο, ο γιατρός που τον αναλαμβάνει του μεταμοσχεύει όργανα ζώων που του χαρίζουν «υπερφυσικές» δυνάμεις. Ο Μάρβιν αφήνει πίσω του τις αδυναμίες του παρελθόντος και γίνεται το νέο είδωλο του αστυνομικού σώματος. Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που τα ζωώδη ένστικτα του ήρωα, κυριεύουν το σώμα του, προκαλώντας μια σειρά από τραγελαφικές καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Ρομπ Σνάιντερ, Κόλιν Χάσκελ, Τζον Σ. ΜακΓκίνλεϊ, Μάικλ Κέιτον, Έντουαρντ Άσνερ.

Κυριακή 18 Απριλίου στις 22:10 | Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Το ψυχολογικό θρίλερ «ZODIAC: ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ» με ευφυή πλοκή και δυνατές στιγμές αγωνίας έρχεται την Κυριακή 18 Απριλίου στις 22:10 σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Το 1968, ένας από τους πιο θανατηφόρους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία των ΗΠΑ, εξαφανίστηκε χωρίς ν’ αφήσει πίσω του κανένα ίχνος. Η ταυτότητα του και ο κώδικας του παρέμειναν άγνωστα στοιχεία για δεκαετίες, μέχρι τη στιγμή που ένα ζευγάρι ανακαλύπτει στοιχεία για δύο στυγερές δολοφονίες του Ζόντιακ. Με κίνητρο την αμοιβή των 100.000 δολαρίων, ξεκινάει η αναζήτηση της λύσης του μυστηρίου. Η κατάσταση όμως αλλάζει γρήγορα, καθώς οι θηρευτές γίνονται … θηράματα. Πρωταγωνιστούν: Σέιν Γουέστ, Λέσλι Μπιμπ, Ματ Κρέιβεν, Νίκολας Κάμπελ, Κάνεθ Ουέλς.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA!

#MegaCinema

#EscapePlan #HotelTransylvania3SummerVacation #TheShepherd

#TheAnimal #AwakeningTheZodiac