Η Ελένη Μενεγάκη είπε το καλοκαίρι του 2020 «αντίο» στους τηλεθεατές, έπειτα από σχεδόν τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην μικρή οθόνη.

Ωστόσο η μεγάλη επιστροφή για την βασίλισσα της πρωινής ζώνης -και όχι μόνο- ήρθε σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Το MEGA πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο μεγάλο κανάλι, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η επιστροφή στα τηλεοπτικά πράγματα, είναι ένα νέο restart για εκείνη και το πρώτο της μήνυμα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega είναι η απόλυτη επιβεβαίωση.

«Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!

Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!

Όλα αρχίζουν ξανά….» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.

 

Σε ανοιξιάτικη διάθεση

Πέρα όμως από όλα αυτά, εμείς παρατηρήσαμε και τις πρώτες αλλαγές που η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Πλέον βάφει τα χείλη της με τα πιο αγαπημένα της ανοιχτά χρώματα, όπως το φούξια και το κοράλλι ενώ ξεκίνησε τα πιο ανοιξιάτικα χτενίσματα με μικρές πλεξούδες και ελαφρύ σπάσιμο.