Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 17 Απριλίου, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Βαλάντη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύληςΟ αγαπημένος καλλιτέχνης μας χαρίζει ένα ξεχωριστό unplugged, με τις πιο διαχρονικές του επιτυχίες, ενώ ο Αντώνης τον υποβάλλει, σε ένα πρωτότυπο challenge με τη συνέχεια να είναι απλά… απολαυστική.

 

 

Ακόμα, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Λευτέρη Πανταζή και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις. Στο Top 3 ανακαλύπτουμε τις 3 μεγαλύτερες κόντρες ανάμεσα σε διάσημους Έλληνες trappers/rappers, ενώ στην ενότητα ΧΑΙ 5 μαθαίνουμε την ιστορία πίσω από τους στίχους σε 5 αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, όπως η «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου και ο «Προσκυνητής» του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Μαθαίνουμε ποια κομμάτια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια τραγούδια αναζητούμε περισσότερο στο Shazam. Τέλος, έρχονται οι ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart και νέα τραγούδια που θα γίνουν hit!

 

 

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

Instagram@megastargr #MegaStarGr

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

 

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή