Οι αλλαγές στην εμφάνιση των σταρ της showbiz είναι συχνό φαινόμενο, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνες που εντυπωσιάζουν, καθώς έχουμε συνηθίσει με ένα συγκεκριμένο τους αγαπημένους μας αστέρες. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Πενέλοπε Κρουζ.

Η εκρηκτική ηθοποιός με το μεσογειακό ταπεραμέντo Πενέλοπε Κρουζ,  εγκατέλειψε την εικόνα της με τα μελαχρινά μαλλιά, αλλάζοντας τα σε ξανθά.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει επιχειρήσει πολλές αλλαγές στο look της για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα ταινία «Parallel Mothers» με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ.

 

 

Πριν από λίγο καιρό η Πενέλοπε Κρουζ είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου φαίνεται να έχει προσθέσει μερικές ξανθές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά της.

 

 

Όμως πρόσφατα, ο λογαριασμός Just Jared στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της 46χρονης ηθοποιού, όπου η ίδια δείχνει πιο ξανθιά από ποτέ.

Αν και κανένας δεν την έχει συνηθίσει με το συγκεκριμένο look, οι κριτικές του κοινού είναι πολύ θετικές.

 

 

Η Πενέλοπε «Ντονατέλα»

 

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Πενέλοπε Κρουζ με διαφορετικό χρώμα μαλλιών για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Η διάσημη σταρ έγινε πριν λίγα χρόνια πλατινένια ξανθιά καθώς υποδύθηκε την Ντονατέλα Βερσάτσε στην τηλεοπτική σειρά «American Crime Story» με θέμα τη δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε.